Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wij hopen op een klein wondertje

3/10/2006 - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA positieve test

Het is dan eindelijk zover! Na vorige maand negatief zijn we tweede ronde toch echt zwanger geworden.

Mijn vriend is aan het werk tot vannacht 2:30u. Dus ga nu even bedenken hoe ik het hem kan gaan vertellen.

 

Ik weet ff geen woorden. ben zoooooo blij

 

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/9/2006 - Innestelingsbloeding of ongesteldheid

Nou het is even geleden dat ik wat van me heb laten horen.

Deze maand is mijn cyclus vrij normaal verlopen. Ik had op 25 aug mijn eisprong, deze voel ik altijd door flinke steken en heb ook wat last van misselijjkheid gehad. Rondom mijn EI hebben we flink geklust.

Vanaf een week na mijn ei heb ik ontzettend pijnlijke borsten, ze zijn een cupmaat gegroeid en voelen ook steviger aan. Daarnaast heb ik 3 a 4 keer een misselijkheidsaanval gehad. De geur van net gebakken vlees kon ik niet verdragen. Daarnaast is mijn honger ook niet groot. Een paar dagen heb ik last gehad van veelvuldig plassen. maar dat was op een gegeven moment voorbij. Daarnaast heb ik al een dag of 10 steekjes in mijn baarmoeder, niet te omschrijven.

Nu zou ik 10 september ongi moeten worden. maarrrrrr gisteren 7 september begonnen er krampen in baarmoeder. Ik d8 nu komt de ongesteldheid. De hele dag heb ik een slijmerig bruin troepje gehad, en ik verwachtte eigenlijk vandaag dat de 'hel' zou losbarsten. niets is minder waar. nog steeds minimaal verlies. en dus een paar dagen te vroeg.

is het innesteling of ongesteldheid??

zondag gaan we testen.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/8/2006 - zwangerschapstest

vanochtend een tes gedaan en die was negatief. dat wist ik van binnen ook wel, maar door alle symptomen wilde ik het toch afsluiten ofzo. buikpijn is al minder en zo langzamerhand begin ik echt zin te krijgen om lekker door te gaan  Alleen mannetje werkt veel savonds en snachts, dus het kan niet altijd........
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

14/8/2006 - Helaas.........

Nou het is dan zover, vanochtend ben ik ongi geworden. jammer maar helaas mijn mannetje heeft dus niet de gave.

 

Maar niet getreurd we gaan gewoon door. Vol goede moed!

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/8/2006 - Nou dit weer

Nou lekkere dag vandaag. Ik wordt heen en weer geslingerd door onzekere en emotionele gedachtes. Ongeveer een uurtje nadat ik roze slijm had kreeg ik onwijze krampen in mijn baarmoeder. Ik dacht toen nu is het gebeurd ik wordt ongesteld. Dat heeft een half uurtje geduurd. toen waren de krampen weg, en het roze verlies ook. Opzich is dat een goed teken. Normaal heb ik krampen die minimaal de halve dag aanhouden, en vrijwel meteen breekt dan de pleuris uit. Dat is dus uitgebleven nu..........

 

Ik had heerlijk eten gemaakt. Kip met spinazie en aardappels. nog geen 10 miniuten na het eten ben ik naar de WC gerend om alles eruit te gooien 

 

Ik heb geen griep want na de spuugbeurt was er niks meer aan de hand. langzaam maar zeker denk ik dat mijn mannetje toch die gave heeft haha. Ik wil niet teveel hopen want de teleurstelling wordt dan steeds groter.

Met een lege maag betrap ik mezelf op steeds groter wordende hoop. Ik kan eigenlijk aan niks anders meer denken.

 

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/8/2006 - ja maak mij ff gek hier.

Beetje visueel verhaal, maar kan even niet anders.......

Normaal zou ik over twee dagen ongi moeten worden, dat begint met ontzettend heftige krampen waardoor ik niet eens meer normaal kan lopen. en dan breekt de boel vrij vlot en heftig los.

 

Maarrrrr vandaag had ik ineens hele lichte roze slijm. Nu hoor ik jullie denken wat zou dat.

Het is namelijk zo dat als je zwanger wordt dat het eitje zich gaat innestelen in je baarmoeder en dat kan heel licht bloedverlies geven, waardoor je wat roze achtig slijm kunt vinden als je naar de toilet gaat.

 

Ik heb nog twee vreselijk lange dagen voor me, want dinsdag mag ik officieel pas testen.

 

Zou mijn mannetje dan toch gelijk hebben. Ik hoop het

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/8/2006 - zwangerschapstest niet meer nodig!!

Mijn ventje vanochtend. --> " hey zwangere kip"  ik  hoezo zeg je dat........

Hij zegt nou ik kan het weten als iemand zwanger is, mijn zussen zijn bij elkaar al 4 keer zwanger geweest dus vertel mij niet wanneer het zo is want dat weet ik allang. haha.

Ik zei direct dat hij dat niet moet zeggen want dan is de teleurstelling zo groot als het niet zo is. Maar hij is overtuigd van zijn zaad eeuuhm zaak

 

Maar stiekem van binnen hoop ik natuurlijk dat hij een gave heeft om dat wel te kunnen zien

 

We wachten af

 

NOG 4 dagen wachten met testen.....................

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/8/2006 - spierpijn???

Hmm dit is heel raar. Ik heb spierpijn in mijn oksels alsof ik gisteren een paar uur heb gebankdrukt, ik heb alleen maar op de bank gehangen en vooral niks gedaan. Lijkt niet eens op sporten hahaha.

 

Maargoed ik heb dus net aan de buitenkant van mijn borsten half in mijn oksels spierpijn en niet zo'n beetje ook, kan bijna mijn arm niet omhoog krijgen.

 

nog 5 dagen voordat ik kan testen

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/8/2006 - wat duren dagen soms lang

Nou fijn allemaal, Oma is net opgenomen in het ziekenhuis. Ze heeft herpes aan dr oog en staar. Ze bekijken nu of ze geopereerd moet worden en als dat moet dan gaan ze dat meteen doen. Ze is hier in het AMC opgenomen 5 minuten van mijn werk af dus ik ga er straks wel ff heen denk ik. Opa en Oma gaan hun sprookjesachtige tuin aan het grote publiek laten zien aanstaand weekend. Aangezien het helemaal niet goed gaat met oma zal ik haar zaterdag helpen door de gasten te ontvangen. houdt me bezig want afleiding is wat ik nodig heb. Op de eerste plaats doe ik het natuurlijk voor haar want ik vind het zo erg dat ze zoveel pijn heeft.

 

Nog steeds heb ik een voorgevoel dat ik zwanger ben. Ik probeer niet te veel op symptomen te letten want ik weet dat je jezelf gek kunt maken. Over 6 dagen zou ik pas kunnen testen , maar wat zijn die dagen lang als je er op wacht. gelukkig heb ik het druk genoeg om soms wat afleiding te hebben.

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/8/2006 - Stoppen met roken

Hulde aan Allen Carr die miljoenen van het roken heeft afgebracht. Het is hem bij mij alleen niet blijvend gelukt! haha makkelijk he hem de schuld geven. Eind mei was ik gestopt met roken, dit heb ik ong 2 maanden volgehouden om vervolgens na een tegenslag direct weer te beginnen. Maar wat wel leuk is, mensen dachtten dat ik zwanger was toen ik aankodnigde te gaan stoppen met roken. dus ik neej hoor dat is niet zo (lieg ik niks aan) ik wil gewoon gezond leven. Het feit dat ik weer begonnen ben met roken ontkracht wel direct hun vermoedens.  Daarbij heb ik al geroepen zo snel mogelijk weer te stoppen met roken. niemand die iets vermoed.

 

Ik vindt het zo leuk om straks te kunnen vertellen aan iedereen als ik zwanger ben.

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

6/8/2006 - okej, is dit een teken?

Ik heb de vrouwelijke cyclus goed bestudeerd. Ik heb mijn eisprong gevoeld op 1 augustus. ALs ik dan de vele calculators erop los laat zou ik 5 of 6 augustus de innesteling moeten hebben. Nu is het zo dat ik gisteren (5 augustus) flinke krampen in mijn baarmoeder had. Zou het raak zijn of wil ik gewoon al krampen voelen?

 

Over 9 dagen zou ik pas kunnen testten. Mijn vriend zei al dat hij wel een test zou gaan halen morgen. Dus ik zeg nee schat het kan pas over anderhalve week getest worden. Zegt ie nou dan hebben we hem toch alvast in huis........

lieverd he

 

liefs

A

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/8/2006 - Ronde nr 1

Hoi,

 

Nou het moment is aangebroken. Mijn mannetje en ik hebben al een paar maanden geleden besloten om voor een kindje te gaan. We zouden wachten totdat hij zijn vaste contract binnen had, dat geeft toch wat meer rust.

 

Ik heb genoeg mensen om me heen die al kinderen hebben, eigenlijk hebben al mijn vriendinnen al kinderen. Ik heb dus van vrij dichtbij meegemaakt dat er heel veel in je leven gebeurd in de weg naar een kindje. Veel leuke dingen maar ook minder leuke dingen, spanningen, emoties e.d. Veel van die dingen ben je na een tijdje vergeten, dan dus ook leuke dingen die je meemaakt.

 

Om later alles nog een rustig terug te kunnen lezen en omdat ik het fijn vind om dingen van me af te schrijven ga ik deze blog bijhouden met alles wat er gebeurd in ons leven.

 

Mijn allerbeste vriendin woont aan de andere kant van de wereld, ik zou er alles voor over hebben om haar hier te hebben tijdens deze fase in ons leven. Omdat dit nu nog niet mogelijk is is zij de enige die deze weblog kan lezen van mijn vrienden en familie. Omdat niemand weet dat we dit schrijven en ik voorlopig mijn naam nog niet geef (om vooral geen slapende honden wakker te maken ;-) Vindt ik het heel speciaal dat zij dit toch een beetje mee kan maken als enigste die ons kent.

 

Nou laten we hopen dat het snel raak is!

 

Liefs

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

De weg naar een gezinnetje

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer