Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ons wondertje...

Home - Profile - Archives - Friends

Posted on 1/2/2006 at 09:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vanmorgen moest ik al om 8.00 uur in het ziekenhuis zijn vanwege de glucose test.

Om 8.10 uur werd ik op suiker geprikt. Als die uitslag goed was, zou ik een suikerdrankje krijgen.

Om 8.45 uur was nog steeds geen uitslag bekend. Eindelijk iets over 9.00 uur kreeg ik de goedkeuring om de rest van de glucose test af te maken. Ik mocht het suikerdrankje drinken.  So hey, wat was dat zoet.

Vervolgens moest ik 2 uur (!) in de wachtkamer blijven zitten, om te zien of de suiker goed door het lichaam verwerkt zou worden. Tjonge dat viel zwaar tegen. Ik werd op een gegeven moment erg misselijk en dacht dat ik moest overgeven. Maar toen realiseerde ik me dat ik dan de test weer helemaal opnieuw zou moeten doen. Dus heb ik me maar heel rustig gehouden.

Om 11.00 uur moest ik nogmaals bloedprikken. En daarna mocht ik naar huis! pfffff eindelijk....

Ik heb wel nog even wat gegeten, om weer wat op krachten te komen. En gelukkig hielp dat ook.

 

Vandaag (overdag) heb ik helemaal geen last gehad van voorweeŽn. Vanavond heb ik een paar uurtjes flinke voorweeŽn gehad. Maar als snel werd het weer rustig in mijn buik en kon ik weer lekker slapen. (alhoewel ik er VAAK uit moest vannacht om te plassen.)

 

 

 

 


37 weken...

Posted on 31/1/2006 at 10:28 - 0 Comments - Post Comment - Link

Bijna 37 weken.....en het rommelt al vanaf week 34.

Wat kunnen voorweeŽn toch lastig en pijnlijk zijn. Begint het nu....of toch niet.

Sinds gisteren heb ik vaker last van vreselijk pijnlijke steken onderin mijn rug. En 's avonds kon ik niet meer lopen van de pijn in mijn bovenbenen pffff .

Vanmorgen leek het weer rustig te zijn. Maar rond 'n uurtje of 11.00 kwamen ze weer. Die menstruatieachtige pijnen onderin mijn buik ťn weer die pijn in mijn bovenbenen.

Maar alweer heb ik het idee, dat het ook dit keer niet zal doorzetten.

 

Morgenochtend moet ik om 8.00 uur in het ziekenhuis zijn voor de glucosetest. Kijken of ik inderdaad zwangerschapssuiker heb. En dan weer n week wachten op een afspraak met de gynaecoloog. Woensdag 8 febr. (bijna 38 weken) heb ik namelijk weer controle. Hoop dat hij dan constateert dat de baarmoedermond inmiddels verweekt is.  En dat we kunnen inleiden........


Hosting door HQ ICT Systeembeheer