Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Help: mijn huis staat in brand!

Herinneringen aan die rampzalige dag

Posted on 12/3/2010 at 17:02

Ik was op weg terug naar huis na het eten met mijn vrienden toen kreeg ik de oproep. Het was van een van mijn tantes, schreeuwen over hun huis wordt in brand. Ik rende meteen naar hun huis, dat was gelegen vlak bij de mijne. Het was een nieuwbouw woning met houten ramen en deuren. Tegen de tijd dat ik mijn auto geparkeerd Infront van hun huis, werden de meeste onderdelen afgebrand.

Mijn tante heeft een fascinatie voor houten decoraties zoals mijn moeder. Ik herinner me nog het geven van speciale instructies voor de aannemer te gebruiken excuisite buitenschrijnwerk. Mijn tante afgebroken zodra betrad de compound. Een van de buren reeds op de hoogte van de politie en de brandweerman. Ik kon alleen maar troosten met haar wereld. Gelukkig was niemand gewond.

brak brand uit de open haard in de buurt van de keukens. De brandweerman en de bouwbedrijf probeerde herstelling na brand. Het grootste deel van het gebouw is hersteld, maar de herinneringen van het incident stuurt nog steeds rillingen.

Een mooi huis naar de vaantjes

Posted on 28/2/2010 at 08:41
Hoewel dit mooie huis van mijn tante wilde houten trappen om de verbinding twee verdiepingen. Het gaf het huis een etnische look. Een deel van het huis had speciale eiken trap.

De binnenschrijnwerk was ook goed gepland. meranti ramen en maatkeukens werd gewaardeerd door alle buren. Mijn tante echt van haar hield huis als alle huiseigenaren. Ze nam speciale zorg voor alle dingen houden in het huis in orde is. Mijn moeder speciaal vond de manier waarop ze schoongemaakt elke hoek.

De dressings was mijn favoriete tantes en bleef veilig. Maar de zolder werd verwoest, samen met enkele delen van de twee slaapkamers.

Herstelling

Posted on 4/1/2010 at 13:06

Het duurde weken om de brandschade. Mijn tante benauwd, toonde een veel geduld in schoonmaak na brand. De meeste van de ramen en deuren waren de slechtste conditie.

De meeste van de eiken trap is inmiddels gerestaureerd samen met de keukens. Alle buren waren van groot nut zijn en al snel werd het huis bewoonbaar.

Zelfs vandaag de dag als ik de sleutel op de deur en klim de beuken trap, ik herinner me de trieste dag. Hoewel het was een slechte ervaring, ik soms denk dat ik de les geleerd van zijn zorgvuldige en rustig te zijn in elke situatie.


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer