Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
woonideeen Home | Profile | Archives | Friends
tips voor wooninrichting en design

Decoreren met stof28/5/2013


Het decoreren met stoffen is veel veelzijdigen dan elke andere soort decoratie. De variatie van kleuren, motieven en texturen zorgt ervoor dat u ontzettend veel mogelijkheden heeft om een bepaalde look te creëren.

Heeft u besloten wat de look of het thema is dat u graag in uw huis wilt incorporeren dan is het een goed idee om deze look te onderzoeken door vele interieurtijdschriften te lezen, op het internet rond te neuzen en meubelzaken te bezoeken. Op deze manier kunt u de vele verschillende stoffen en materialen zien en besluiten welke u het mooiste vindt. Zorg dat u de stoffen gekozen heeft voordat u de kamer gaat verven. Zo kunt u de verfkleuren aan de materialen die u gekocht heeft aanpassen en weet u zeker dat het allemaal goed bij elkaar past. Zorg ook dat de meubels bij de stoffen passen die u gekozen heeft en dat u voor een bankstel met een juist materiaal kiest.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Fontijn24/5/2013


Water is iets wat prachtig is en hoewel het binnenshuis ontzettend veelgebruikt wordt is het in mindere mate aanwezig in de decoratie en het interieur. Waarschijnlijk is een van de meest voorkomende waterdecoratie voor binnenshuis toch wel het aquarium.

Een aquarium is natuurlijk prachtig maar het is eigenlijk ook alleen maar een vierkante bak met water en vissen die ook nog eens gevoerd moeten worden. Het is waarschijnlijk niet voor iedereen de beste keuze. Waterfontijnen daarentegen veranderen in een klap een ruimte in een interessante geraffineerde en stijlvolle ruimte. Maar niet alleen voor een woning is het een prachtige aanvullig, vooral ook op een bedrijf of kantoor is het een prachtige aanvulling en straalt het professionaliteit uit. In de wereld van tegenwoordig heeft ieder bedrijf iets nodig wat het onderscheidt van de andere bedrijven en een fontijn in uw kantoor of bedrijfsruimte is daar het perfecte decoratieve item voor.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Wat is uw stijl?23/5/2013


Wanneer u een slaapkamer voor een alleenstaande vrouw in wilt richten zijn er vele dingen waar u aan moet denken. Het fijne is dat u natuurlijk alleen maar rekening hoeft te houden met uw eigen smaak en stijl. Maar welke stijl past eigenlijk het beste bij u en wat zijn de dingen die u absoluut niet moet vergeten?

Het uitzoeken van een bepaalde stijl is niet erg makkelijk. In sommige gevallen zullen er heel erg veel dingen zijn die u mooi vindt, of misschien juist het tegenovergestelde. Soms is er juist helemaal niets wat u mooi vindt. Kijk daarom eens naar uw persoonlijke stijl. Wat voor soort kleding draagt u? Wat voor soort activiteiten vindt u leuk om te doen? Wat voor soort slaapkamerontwerpen heeft u recentelijk (misschien op tv, op het internet of in tijdschriften) gezien die u mooi en aantrekkelijk vond?  Met behulp van deze antwoorden zal het een stuk makkelijker zijn om een stijl te kiezen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Sportkamer13/5/2013


Het is een feit dat de meeste jongens erg van sport houden. De meerderheid van de jonge jongens houden van sporten zoals voetbal, basketbal, of misschien andere sporten zoals hockey, honkbal of handbal. Houdt uw zoon erg van sport dan is dit thema misschien wel een leuk thema om de slaapkamer mee te gaan decoreren.

Hoe ver u gaat in dit thema is natuurlijk geheel uw keuze. Heeft uw zoon een favoriete sportclub dan maakt dat het meestal alleen maar makkelijker. De kleuren van die club zijn dan natuurlijk de perfecte kleuren om de muren en meubels mee te decoreren. Als u goed zoekt kunt u waarschijnlijk zelfs speciaal behang vinden met de logo’s van de favoriete club. Voor de muur decoratie kunt u natuurlijk posters kopen met verschillende spelers erop en voor het bed is vast ook wel een speciaal dekbed te vinden met de keuren en de logo’s van de favoriete club.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Nieuwe badkamer10/5/2013


Misschien bent u aan het overwegen om uw badkamer een make over te geven en heeft u al vele klus tv programma’s bekeken om ideeën op te doen. Het enige verschil is dat het in deze programma’s net lijkt alsof de nieuwe badkamer in een paar dagen klaar is en stralend nieuw is terwijl dit in de echte wereld natuurlijk niet zo is.

Wanneer u een nieuwe badkamer wilt dan zult u op zoek moeten gaan naar nieuwe tegels. Hoewel er ook andere dingen zijn waarmee u de muur of vloer kunt bedekken zijn tegels toch nog steeds de meest populaire optie. Vervolgens moet u een kleur kiezen waar u de muur mee wilt beschilderen. Wilt u een compleet nieuwe badkamer kies dan ook voor een compleet andere kleur om het verschil met de huidige badkamer zo groot mogelijk te maken. Vervolgens moet u natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe douche of een nieuw bad als u dat wilt.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Hoofdeinde bed8/5/2013


Tegenwoordig moet u niet alleen een bed uitzoeken maar komt daar ook nog eens bij dat u een hoofdeinde moet kopen. Vele bedden bestaan tegenwoordig niet meer net zoals vroeger uit een voor en een achterkant maar alleen uit het frame zoals bijvoorbeeld bij een boxspring of een platform bed. Dat betekent dus dat ze geen hoofdeinde meer hebben en dat kan er heel kaal uitzien.

Natuurlijk kunt u gewoon in een winkel een hoofdeinde kopen wat u boven uw bed aan de muur kunt bevestigen maar er zijn ook nog heel veel andere opties. U kunt ook zelf een hoofdeinde maken door bijvoorbeeld een heel mooi schilderij op te hangen als hoofdeinde. Maar een schilderij is niet de enige optie die u heeft. Met een beetje creativiteit kunt u vrijwel overal een hoofdeinde van maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een oude deur of een mooi kamerscherm? De mogelijkheden zijn eindeloos.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Eigen foto’s als decoratie2/5/2013


Wanneer u een digitale camera heeft is het natuurlijk ontzettend leuk om deze te gebruiken. Hoewel sommige mensen er een gewoonte van maken om de foto’s ook werkelijk af te laten drukken slaan de anderen ze meestal op op de harde schijf van de computer en wordt er verder niets met de foto’s gedaan.

Dat is natuurlijk hartstikke jammer aangezien u met deze foto’s heel erg veel leuke dingen kunt doen. Misschien bent u niet de beste fotograaf maar een foto is al gauw heel erg mooi en artistiek te maken door middel van een beetje knippen en het veranderen van de kleur naar zwart/wit en deze uit te stallen op bijvoorbeeld een salontafel of dressoir. Zo kunt u bijvoorbeeld een grote fotolijst kopen en een mooie grote collage van verschillende foto’s maken. Heeft u een foto waar u helemaal gek op bent dan kunt u deze natuurlijk ook uit laten vergroten en af laten drukken op bijvoorbeeld hout, metaal of canvas.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Keuken apparaten26/4/2013


Houdt  u heel erg van koken dan is het natuurlijk heerlijk om een grote luxe keuken te hebben. Niet iedere keuken is groot genoeg om een grote keuken te laten inbouwen maar dat hoeft niet te betekenen dat uw keuken ook niet luxe kan zijn.

De accessoires en apparaten die u in uw keuken gebruiken kunnen voor een groot deel bepalen hoe luxe uw keuken eruit ziet. Wanneer u van een mooie en trendy stijl houdt is het daarom aan te raden om al deze apparaten bij dezelfde winkel en eventueel van dezelfde fabrikant te kopen. Zo kunt u er namelijk voor zorgen dat de apparaten er hetzelfde uitzien en allemaal gemaakt zijn van dezelfde materialen. Roetsvrijstaal is bijvoorbeeld een van die materialen die op het moment heel er populair is voor in de keuken. Het ziet er trendy en stijlvol uit en betekent meestal ook nog eens dat het van hele goede kwaliteit is.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Smaak van kinderen25/4/2013

princes

Kinderen vinden het vaak leuk om mooie en trendy meubels in de slaapkamer te hebben. Gelukkig hebben kinderen meestal geen idee wat duur en wat goedkoop is of wat designers zijn en kijken ze alleen maar naar de kleuren en de ontwerpen van de meubels.

Natuurlijk wilt u uw kinderen altijd blij zijn maar soms zijn de eisen een beetje te overdreven. Wanneer uw kinderen klein zijn vinden ze bijvoorbeeld prinsessen en disney heel erg leuk. Dan kan het de moeite waard zijn om deze soort meubels te kopen. U weet immers dat ze nog vele jaren gebruik van deze meubels gaan maken. Zijn uw kinderen wat ouder dan is het aan te raden om de meubels toch wat neutraler te houden aangezien ze wanneer ze wat ouder zijn sneller van smaak veranderen en sneller uitgekeken zijn op de meubels die ze hebben. In dat geval is het niet leuk om als tiener met een prinsessenroze slaapkamer opgezadeld te zitten.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Laptop tafel17/4/2013


Een paar jaar geleden waren de laptops nog niet op de markt en maakte men gebruik van de normale computer. De laptop werd na het zakken van de prijzen vrij snel populair omdat deze in een tas of in de hand overal mee naartoe genomen kon worden.

Met de komst van de laptop begonnen mensen echter vrij snel last van hun nek en rug te krijgen. De reden daarvoor is dat mensen vaak in een oncomfortabele positie aan de laptop zitten te werken. Om deze problemen op te lossen werden de laptoptafeltjes geďntroduceerd. In de eerste instantie waren deze tafels heel erg populair omdat men op deze manier de laptop gewoon op de fauteuils kon gebruiken. Het nadeel was alleen dat de eerste modellen van hout gemaakt waren en daarom vaak zwaar waren. De nieuwere modellen zijn echter licht en makkelijk op te tillen waardoor zo makkelijk verplaatsbaar zijn en u ze eventueel ook in een tas mee kunt nemen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Muurstickers15/4/2013


Muurstickers zijn perfect voor het toevoegen van schoonheid en charme aan uw interieur. Deze muurstickers kunt u gebruiken als algemene muurdecoratie maar ook als een focuspunt in de kamer.

Met deze muurstickers kunt u een bepaalde stijl in de kamer creëren en de kamer een unieke look geven. Muurstickers zijn de perfecte voorwerpen om de aandacht naar een bepaalde muur te leiden. Dit kunt u doen omdat u bijvoorbeeld een hele mooie muur heeft waar de aandacht ook echt naartoe mag gaan maar ook om bijvoorbeeld de aandacht van een lelijke muur of hoek in de kamer af te leiden. Niet alleen zijn muurstickers veel makkelijker dan bijvoorbeeld het schilderen van een muurschildering maar ze zijn ook nog eens op vele verschillende plekken verkrijgbaar, zowel online als offline. Wilt u dus graag wat anders in uw kamer maar wilt u geen drastische verandering dan is het plakken van een muursticker voor u de perfecte optie.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Vloeren11/4/2013


Waarschijnlijk heeft u al ongeveer een idee hoe u de nieuwe vloer in uw nieuwe huis wilt hebben. Sommige mensen vinden het heerlijk om de zachtheid van vloerbedekking onder hun voeten te hebben terwijl anders juist van hout of van tegels houden.

Alle materialen hebben natuurlijk hun voordelen en hun nadelen en voordat u iets gaat kopen moet u goed weten wat u precies wilt. Het leggen van een vloer, welk materiaal dan ook, is niet bepaald goedkoop en daarom moet u er dus goed over nagedacht hebben. Bent u iemand die heel erg van hout houdt maar kunt u niet goed kiezen tussen de voordelen van een tegelvloer en het uiterlijk van een houten vloer dan heeft u geluk. Die nieuwste soort tegels die te koop zijn zien er namelijk uit alsof het hout is. Zo heeft u dus het uiterlijk van hout met de voordelen van een tegelvloer.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Schuifdeuren3/4/2013


Wanneer u een klerenkast in uw slaapkamer wilt installeren maar liever geen kast met openslaande deuren wilt (misschien vindt u het niet mooi of is er geen ruimte voor) dan is een klerenkast met schuifdeuren natuurlijk de perfecte oplossing.

Heeft u een slaapkamer met ingebouwde kleerkasten dan is deze meestal al voorzien van schuifdeuren. Schuifdeuren zijn ontzettend handig en praktisch. Ten eerste omdat het schuifsysteem gewoon ontzettend makkelijk werkt maar ook omdat op die manier de deuren gewoon helemaal geen ruimte in beslag nemen. Heeft u een hele grote klerenkast dan zijn schuifdeuren helemaal fijn omdat de kast op deze manier niet opgedeeld hoeft te worden in kleinere delen omdat anders de slaande  deuren zo ontzettend groot zouden zijn. De schuifdeur schuift u gewoon over het gedeelte dat gesloten moet worden en klaar is kees! Niet alleen is het heel erg handig, het is ook nog eens veel mooier en fijner dan een normale deur.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Kleuren2/4/2013


Het verven van je woning is de perfecte manier om het huidige uiterlijk te veranderen. Wanneer u gaat verven moet u natuurlijk wel eerst weten wat voor kleur u wilt hebben want dat is iets dat de schilders niet voor u kunnen besluiten.

Om te bepalen wat voor kleur u wilt doet u er goed aan om eens te kijken naar het licht wat er in de kamer naar binnen valt. Wat voor gevoel wilt u hebben wanneer u de kamer binnenkomt? Sommige mensen houden ervan om een ruimte binnen te lopen met een heldere en frisse look terwijl anderen juist meer van een warme en gezellige uitstraling houden. Vervolgens moet u kijken naar de ruimte. Is het over het algemeen een lichte ruimte of is de ruimte natuurlijk donker? Ook daar moet u rekening mee houden met uw kleurkeuze. Door het gebruik van lichte kleuren wordt een lichte kamer nog lichter terwijl een donkere kamer met donkere kleuren nog donkerder wordt.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Kussens19/3/2013

Kussens zijn de perfecte accessoires voor elke woning, groot of klein. Ze helpen bij het creëren van een look in een kamer en ze voegen karakter en een bepaalde sfeer toe aan een kamer. Er zijn verschillende redenen waarom kussens zo populair zijn.

Het plaatsen van een paar kussens in een kamer is een makkelijke en effectieve manier om een vleugje kleur aan een kamer toe te voegen zonder dat het te overweldigend is. Vele mensen zijn bang om felle en opvallende kleuren toe te voegen aan hun interieur ze denken dat het niet stijlvol of niet mooi is. Dat is dan ook de reden waarom kussens zo perfect zijn. Vindt u ze namelijk niet mooi, is het te fel en te opvallend naar uw smaak of bent u gewoon niet blij met de kleuren dan kunt u heel makkelijk de kussenhoes eraf halen en op zoek gaan naar nieuwe kussenhoezen die wel bij uw smaak en bij uw interieur passen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Kussendecoratie12/3/2013


Heeft u soms ook het gevoel dat uw bankstellen of zitbank een beetje saai is en wilt u op zoek gaan naar wat decoratie dan zijn kussens voor u waarschijnlijk de beste opties. Kussens zijn niet alleen heel erg comfortabel maar wanneer gedecoreert met de juiste hoes kunnen ze uw zitbank en uw woonkamer omtoveren.

Hoe groter uw bank, hoe meer kussens er meestal op passen en hoe mooier het ook is om meer kussens te plaatsen. Over het algemeen is de regel dat een zitbank voorzien moet zijn van twee kussens. In dat geval is het aan te raden om twee kussens met eenzelfde kussenhoes te kiezen. Gaat het om een grotere bank zoals een 2,5 of 3-zits dan moet u voor 3 kussens kiezen. In dat geval moeten de twee buitenste kussens hetzelfde zijn en kunt u voor het middelste kussen een accentkleur of wanneer de andere twee kussens opvallen voor het middelste kussen een neutrale kleur kiezen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Matras vragen7/3/2013

Het kopen van een nieuwe matras is geen makkelijke taak. Heeft u het al eens eerder gedaan dan weet u ongeveer waar u op moet letten maar is het de eerste keer dat u voor uzelf een nieuwe matras gaat kopen dan zijn er veel dingen waar u rekening mee moet houden.

Heeft u nog nooit eerder een matras gekocht dan is het aan te raden om eerst op het internet informatie te zoeken over alle verschillende soorten matrassen. Iedere soort heeft natuurlijk verschillende voordelen en nadelen en behalve het prijsverschil zijn er ook nog vele andere punten die voor u heel belangrijk kunnen zijn. Kijk naar wat u fijn vindt en zet dat op een rijtje. Wat voor maat wilt u? Heeft u liever een zachte matras of een harde matras? Ga naar een winkel waar de verkopers u echt willen helpen in plaats van u het meest dure matras te verkopen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Studeren19/2/2013
Wanneer uw kind bijna naar de middelbare school gaat dan weet u dat er iedere dag huiswerk gemaakt moet worden. De beste manier om ervoor te zorgen dat het huiswerk goed en snel gemaakt wordt is door het inrichten en ontwerpen van een studeerkamer.

Kinderen vinden het heerlijk om het huiswerk zo lang mogelijk uit te stellen en om zoveel mogelijk afgeleid te worden. Wanneer ze huiswerk in de woonkamer of aan de keuken tafel moeten maken dan is dat ook heel erg makkelijk en wordt er meestal niet hard gewerkt. Ook in de eigen slaapkamer voelt uw kind zich meer op het gemak en zullen er eerder afleidingen gezocht worden. Heeft u echter een studeerkamer waar u verder niets heeft staan en waar geen afleidingen zijn dan is het een heel stuk makkelijker om het huiswerk af te maken zonder dat er steeds tussendoor andere dingen gedaan worden.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Matras topper11/2/2013

bed


Zoals altijd met alle nieuwe dingen zijn de nieuwste modellen en de nieuwste materialen het duurste. Er zijn ontzettend veel verschillende matrassen verkrijgbaar maar de nieuwere matrassen gemaakt van traagschuim of latexschuim zijn een heel stuk duurder dan de normale matrassen.

Wanneer u dus een matras heeft maar toe bent aan een nieuwe of gewoon een nieuw matras wilt dan moet u aardig in de buidel tasten als u een traagschuim of een latexschuim matras wilt. Zo is een traagschuim matras al gauw een paar honderd euro duurder dan een normaal pocketvering of binnenvering matras. Heeft u dat geld op het moment niet beschikbaar maar wilt u wel de luxe van deze materialen dan is er ook een andere oplossing. In dat geval zou u op zoek kunnen gaan naar een matras topper of een opleg matras gemaakt van traagschuim of latexschuim om bovenop uw huidige matras te leggen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Stapelbedden7/2/2013

stapelbed

Wanneer u twee kinderen heeft die in een kamer moeten slapen en de kamer is niet zo heel groot dan heeft u qua bed opties natuurlijk niet zo heel veel opties. In dat geval is een stapelbed natuurlijk de oplossing voor uw ruimteprobleem.

Stapelbedden zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een model kopen wat bestaat uit een éénpersoons bed aan de bovenkant en een tweepersoons bed aan de onderkant. Natuurlijk neemt dit meer plaats in beslag dan een stapelbed wat bestaat uit twee éénpersoons bedden. Wanneer u op zoek gaat zult u ook zien dat de bedden verkrijgbaar zijn in verschillende materialen. Zorg dat u het bed en het materiaal goed checkt op stevigheid voordat u het koopt, kinderen spelen immers altijd veel op een stapelbed dus het moet wel stevig zijn. Zorg dat de trap goed bevestigd is en dat deze niet los zit zodat daar ook geen ongelukken mee kunnen gebeuren.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Page 1 of 9
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer