Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dagboek Exploratieweek 1

de allerlaatste dag...

{ 12:04, 27/11/2007 } { 0 comments } { Link }

Eveneens als gisteren verliep vandaag ook hectisch. Het visuele dagboek nam veel meer tijd in beslag dan we dachten. Normaal werd er gisterenavond nog gewerkt aan het visueel dagboek maar het noodlot besliste hier anders over. Er was een stroompanne in Antwerpen waardoor er geen stroom meer was op Jan zijn kot, daardoor moesten we vandaag heel vroeg naar school komen en nog een fameuze tand bijsteken. Bovendien zat Jan opgescheept met Anouk. Dit was absoluut aan hem te zien want hij was een wrak vandaag. Maar dit belette hem niet om door te werken.

Zouden we het dan toch halen? Natuurlijk dat we het halen, we hebben de hele voormiddag verbeten en verder gewerkt, maar het resultaat, dat mag er zijn!

dus we roepen met allemaal voor de laatste keer: Woopie Kajéé

 Maandag 26 november (dag 4)

{ 12:00, 27/11/2007 } { 0 comments } { Link }

 

Vandaag was een eerder chaotische dag. Waar alles voordien zeer vlot ging, ging het nu veel trager. Alles leek opeens veel meer tijd te vragen. Persoonlijk geef ik de schuld aan het weekend, wat een mens toch wreed hard uit zijn werkritme haalt. Nochtans waren we reeds vroeg op de dag begonnen met het afwerken van de vakopdrachten.

Uiteindelijk deed het maandaggevoel ons rond 3u uitbollen, al werd wel besloten dat er in de avond nog werd gewerkt aan het visueel dagboek, dat veel meer werk met zich meebracht dan verwacht. Weer maar eens het bewijs dat avondwerk een student veel beter ligt (of moet ik nu meer voor mezelf spreken?). In ieder geval lijkt de deadline nog zeer haalbaar, dus morgen zal men iedereen wel met een lachend gezicht terugvinden in de Agora.

Op naar morgen zou ik zo zeggen

Woopie kajééDag 3

{ 11:58, 25/11/2007 } { 0 comments } { Link }

 

De derde dag van onze allereerste exploratieweek. Vandaag wordt er naar goede gewoonte weer even hard gewerkt als de dagen daarvoor. Ons interview is volledig afgewerkt, net zoals de straatenqûete. Na een paar uur stevig doorwerken kan Maarten ook sociologie aan het lijstje van afgewerkte taken voegen.

De taken Frans en Engels zijn als volgende aan de beurt. Bart zoekt en vind drie bruikbare campagnes die meteen worden doorgemaild zodat iedereen er zijn zegje over kan doen. Voor de taak Engels splitsen we ons op in kleinere groepjes. Het zoeken naar geschikte producten begint. Al snel slagen Michael en Anouk erin een campagne voor schoonheidsproducten volledig te herwerken.

Het lijkt wel alsof iedereen onvermoeibaar is vandaag want er wordt aan een stevig tempo doorgewerkt. Iedereen heeft maar één doel voor ogen en dat is de deadline die ons is opgelegd halen. Dit weekend wordt er verder gewerkt aan Engels, Frans, ons visueel dagboek en een moodboard. Iedereen neemt vlot verantwoordelijkheid op zich en de sfeer zit er goed in.

Woopie-kay-jééj, see you all monday!Dag 2

{ 11:12, 22/11/2007 } { 0 comments } { Link }

 

Onze tweede dag verliep super vlot.

De motivatie en concentratie zat er dik in, we zagen de exploratieweek helemaal zitten.

We zijn de dag begonnen met een afspraak: Zolang we niemand hadden voor het intervieuw, namen we geen koffiepauze. Wat waren we blij toen deze afspraak slecht een klein halfuurtje in beslag nam, zodat we konden genieten van een kleine pauze.

Hierna hadden we een afspraak met onze begeleider die ons verder in de juiste richting stuurde. 
Zodra dit klein bijeenkomstje ten einde liep werd de groep in drie verdeelt:

- Michaël, Jan en Bart trotseerden onbekende wegen naar het reclamebureau M.A.D voor het befaamde interview.
- Anouk en Maarten wierpen al hun charmes in de strijd om zo op de meir de aandacht te trekken van onbekenden voor de enquête.
- Sevgi had een tête à tête met de computer C16 die haar hoofdpijn bezorgde.

Na een uurtje of twee vonden we elkaar terug op het EMI. Hierna volgde een  korte evaluatie van de dag en een bespreking voor morgen. Vervolgens namen we met pijn in het hart afscheid van elkaar.

Op dit ogenblik roepen we nog luidkeels: WOOPIE- KaJéé !!!! 

 

 

 De inloop ...

{ 13:51, 21/11/2007 } { 1 comments } { Link }

Verslag dag 1: Woensdag (21-11-2007)

Er was een hele aanloop tot de exploratieweek en hier was het dan:  6 totaal  vreemde  studenten die gedurende één week  zullen moeten leren (succesvol !!) samen te werken.


Na dat we allemaal bij plaatsje "reclame 11" terecht waren, kregen we onmiddelijk een leuke opdracht. Het was een opdracht  waar we onze ochtendmoeheid moesten omswitchen naar een heldere geest.
Deze puzzelopdracht bezorgde ons een leuke eerste samenwerking. Hierna trokken we de stad in voor een fotozoektocht, deze bezorgde ons net niet de top 3.  Dankzij deze 2 leuke opdrachten was het ijs gebroken en waren wij klaar voor wat ons te wachten stond.

Tijdens de middag kregen we tijd om een hapje te eten, te brainstormen over ons voorblad en werden we getrakteerd op een leuk concertje van mede studenten. Woepie - Kajéé !!!

In de namiddag was er een kleine bespreking over de activiteiten en kregen we onze opdrachten. We bleven niet met de pakken zitten en schoten in actie. We besloten om eerst een mooi overzicht te maken van de opdrachten en ze als volgend te verdelen. 

Met het aanmaken van deze weblog maak ik een einde aan deze eerste leerrijke dag...

We kijken al uit naar morgen! 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

de allerlaatste dag...
Maandag 26 november (dag 4)
Dag 3
Dag 2
De inloop ...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer