Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
worldskills London

Home - Profile - Archives - Friends

ZorgToppers bereiden zich voor op WorldSkills

Posted on 15/8/2011 at 13:58 - 0 Comments - Post Comment - Link

20 mei 2011 Amanda Kruise (Calibris ZorgTopper 2011) en Wessel van de Veerdonk maken zich op voor WorldSkills die van 5 tot en met 8 oktober plaatsvinden in Londen. WorldSkills zijn internationale kampioenschappen waar 45 vakwedstrijden plaatsvinden, waaronder Verpleegkunde. Aan het evenement nemen 1000 kandidaten deel, afkomstig uit 50 verschillende landen. Samen met hun trainer en expert Hennie de Koning, werkzaam bij Sophia Revalidatie in Den Haag, oefenen Amanda en Wessel wekelijks om in Londen goed beslagen ten ijs te komen. Een gedeelte van de opdrachten die zij tijdens WorldSkills moeten uitvoeren zijn al bekend. Amanda, Wessel en Hennie nemen de casussen eerst grondig met elkaar door. Daarna spelen zij de casussen uit waardoor zij de besproken theorie in de praktijk brengen en op elkaar ingespeeld raken. Bij het trainen krijgen ze hulp van docenten, maar bijvoorbeeld ook van ZorgTopper 2010 Sander Mantel die vorig jaar aan EuroSkills meedeed, de Europese variant van de beroepenwedstrijden. Amanda en Wessel zijn erg fanatiek tijdens het oefenen. Ze hebben veel zin in WorldSkills waar ze het opnemen tegen top-verpleegkundigen uit veertien andere landen. Via www.zorgtopper.nl en www.worldskills-team.nl is het duo te volgen. 20 mei 2011 Amanda Kruise (Calibris ZorgTopper 2011) en Wessel van de Veerdonk maken zich op voor WorldSkills die van 5 tot en met 8 oktober plaatsvinden in Londen. WorldSkills zijn internationale kampioenschappen waar 45 vakwedstrijden plaatsvinden, waaronder Verpleegkunde. Aan het evenement nemen 1000 kandidaten deel, afkomstig uit 50 verschillende landen. Samen met hun trainer en expert Hennie de Koning, werkzaam bij Sophia Revalidatie in Den Haag, oefenen Amanda en Wessel wekelijks om in Londen goed beslagen ten ijs te komen. Een gedeelte van de opdrachten die zij tijdens WorldSkills moeten uitvoeren zijn al bekend. Amanda, Wessel en Hennie nemen de casussen eerst grondig met elkaar door. Daarna spelen zij de casussen uit waardoor zij de besproken theorie in de praktijk brengen en op elkaar ingespeeld raken. Bij het trainen krijgen ze hulp van docenten, maar bijvoorbeeld ook van ZorgTopper 2010 Sander Mantel die vorig jaar aan EuroSkills meedeed, de Europese variant van de beroepenwedstrijden. Amanda en Wessel zijn erg fanatiek tijdens het oefenen. Ze hebben veel zin in WorldSkills waar ze het opnemen tegen top-verpleegkundigen uit veertien andere landen. Via www.zorgtopper.nl en www.worldskills-team.nl is het duo te volgen.

Tůch nog een keer trainen voor WorldSkills

Posted on 15/8/2011 at 13:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

11 augustus 2011 Amanda en Wessel gaven er zelfs een schaarse zonnige vrijdag voor op: voor een extra WorldSkills-training. Het evenement dat in oktober in Londen plaatsvindt, nadert met rasse schreden en de twee wilden toch graag nog een keer samen oefenen. Dus reisden de ZorgToppers naar het Sophia Revalidatie Centrum in Den Haag waar ze onder begeleiding van expert Hennie de Koning aan de slag gingen met verschillende casussen. Doorspreken Amanda en Wessel beginnen 's morgens vroeg en nemen alle opdrachten eerst goed met elkaar door. De casussen die tijdens WorldSkills gespeeld zullen worden, zijn bekend. Het blijft alleen een verrassing hoe de definitieve opdrachten eruit komen te zien, want kort voor WorldSkills worden de opdrachten 30% gewijzigd. Het is nu dus zaak dat Wessel en Amanda alle theorie goed met elkaar bespreken, de casussen uitspelen en taken verdelen. Het is een extra uitdaging om tijdens het oefenen Engels te spreken; de taal waarin ze ook tijdens WorldSkills moeten communiceren. Aan de slag Tijdens de training speelt Amanda's moeder de rol van patiŽnt. Een van de casussen gaat over een 70-jarige patiŽnte die in het ziekenhuis ligt met een longontsteking en een schaafwond aan haar arm. Amanda en Wessel moeten alle vitale functies checken, instructies geven hoe zij op de juiste manier ademhaalt, de wond verzorgen en een mitella omdoen. De twee zijn al goed op elkaar ingespeeld en verdelen de taken. Na het rollenspel kijken ze elkaar tevreden aan. Aan het eind van de dag laten Amanda en Wessel het Sophia Revalidatie Centrum achter zich om toch nog even van de zon te gaan genieten. Spannende tijd Het is een spannende tijd voor Amanda en Wessel. Ze hebben al veel met elkaar geoefend en diverse bijeenkomsten gehad met Team Nederland, maar de komende periode staan er nog een aantal activiteiten op stapel. Begin september is er nog een trainingsweekend van Team Nederland en worden ze tijdens een diner voorgesteld aan minister van Bijsterveldt en de Nederlandse pers. En op 29 september is het al zover, dan vertrekt het team naar Londen. Hun vorderingen zullen via deze website, Twitter en Hyves te volgen zijn. We wensen Amanda en Wessel succes met de laatste voorbereidingen.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer