Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Reizen; goede keuze voor mij?

Voor welk blad zou ik willen reizen?

13:01, 1/12/2009 .. 0 comments .. Link
Ik heb een aantal bladen gekocht om de soort reizen te vergelijken, maar ook de manier van schrijven. De bladen die ik heb aangeschaft zijn; de LINDA., L'Officiel, Cosmopolitan en Grazia. Om te beginnen bij de LINDA., wat ik sowieso een erg goed blad vind, hoewel ik niet binnen de doelgroep lig. Er staat een mooie reclame in voor een reis naar Portugal en zelfs Thais eten wordt besproken, maar verder geen reiskatern... Of dit nu alleen voor deze LINDA. geldt.. Dat voor de volgende keer! L'Officiel, nog geen bekend blad en erg op mode gericht! Ik verwacht dan ook geen reiskatern. (ook al deed ik dat bij LINDA. wel, dus ik laat mij verrassen!) En raak, want er is geschreven over reizen! Het gaat dan weliswaar over de Versace Mansion in Miami, maar het ligt in ieder geval niet in Nederland! De geschiedenis van dit gigantisch (kitscherige) landhuis wordt besproken, waarin Versace zelf ook aan het woord komt. Ook wordt er geschreven over de Rive D'allure, de hotspots van Parijs. Zeker leuk om te lezen en gelukkig minder op celebrities en mode gericht. Ook worden er twee bijzonder mooie hotels besproken. Ja, dit zie ik wel zitten, er wordt genoeg ruimte voor gebruikt en het is geen eenheidsworst. I like! De Cosmopolitan houdt het bij een twee pagina vullend item over relaxweekends in eigen land.. Ja, daar zit ik niet op te wachten! Ik wil wel exotisch mooie reizen maken natuurlijk! En last but not least, de Grazia. Ik ben benieuwd. Een hotspot in Amsterdam.. Bah... 5x Kopenhagen, hee.. Dat is een stuk interessanter. Toch gaat het alleen weer over de leukste winkels, niet de mooiste culturele hoogstandjes! Dus, de grote winnaar... (tromgeroffel) ... zeker L'Officiel! Ook al zal het veel Frankrijk zijn, (we hebben het toch over een Frans modeblad) ik ben overtuigd! Maar volgende week volgt meer!

Waarom schrijf ik deze blog?

12:43, 12/11/2009 .. 0 comments .. Link
Voor een opdracht voor school moeten wij onze professionele identiteit 'vinden'. In deze blog zal ik dan ook schrijven over reizen. Helaas kan ik nu geen reizen maken, omdat ik al mijn dagen op school zit. Daarom zal ik dan ook tijdschriften bekijken die een aantal reispagina's bevatten en hieruit opmaken waar ik graag heen zou willen. Daarnaast zal ik ook kijken naar blogs van mensen die op reis zijn, zoals het heel bekende waarbenjij.nu. Ook zal ik praten met mensen die ervaring hebben met reizen. Door dit allemaal uit te voeren, hoop ik dat ik erachter kom of schrijven over reizen echt hetgeen is wat ik later wil gaan doen.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Voor welk blad zou ik willen reizen?
Waarom schrijf ik deze blog?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer