Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verhalen

10/6/2008 - Verhalen [The quest to rayquaza]

 

Hoofdstuk 1

 

Het begon allemaal toen Christian 8 jaar werd. Hij ging met zijn ouders naar zijn opa die liever opa trump wordt genoemd. Toen ze bij opa trump aankwamen belden ze aan en deed opa trump open. Hoi opa trump zeiden ze allemaal. Hallo,Christian,Petra en Paul. ‘Kom is hier Christian’ zei opa trump. ‘Ik wil je cadeau al  geven maar dat kan pas vanavond vanwege je ouders want die willen dat je je cadeaus pas vanavond na het feest krijgt.

‘Ok opa trump’ zei Christian.

 

Twee uur later na het feestje…..

 

‘Christian, kom is mee naar boven’ fluisterde opa. Ik kom al opa trump. Wat is er aan de hand opa trump? Ik ga je je verjaardag cadeau geven, maar eerst een verhaaltje. Het gaat over mijn opa. Lang geleden op de dag voor zijn verjaardag zag hij een rayquaza.

Wow, echt waar opa trump? Ja, alles wat ik je nu ga vertellen is echt gebeurt. Zo, waar was ik gebleven. O ja, zo hij zag dus een rayquaza overvliegen maar het vreemde was dat rayquaza aan het zigzaggen was en neerstortte. Mijn opa liep er natuurlijk meteen heen om hem te helpen en zag dat hij gewond was. Omdat zijn ouders hem hadden geleerd pokemon te helpen hielp hij rayquaza. Maar toen hij zo dichtbij Rayquaza de draak van de lucht was besefte hij dat hijzelf draakpokemon geweldig vond en rayquaza de coolste. Zo vanaf die dag wilde en werd hij de beste draakpokemon trainer van de wereld worden om een rayquaza te vangen..   

 

Leuk verhaal opa trump maar wat heeft dat met mijn verjaardagscadeau te maken.

Nou Christian, toen ik 8 werd vertelde mijn opa dit verhaal aan mij om mij daarna te vragen om op reis te gaan en een draakpokemon trainer te worden en rayquaza te vangen. Mij is dat niet gelukt dus nu vraag ik jou mijn kleinzoon om op reis te gaan als je tien word en rayquaza te vangen. Maar nu eerst je verjaardagscadeau. Het is wel klein opa trump. Ja, maar maak het nou open. Christian maakte het kleine pakketje open en er zat een pokeball in. Bedankt opa maar hoe moet ik een pokemon vangen want ik heb er geen? ‘Daar vergis je je Christian’ zei opa trump. Gooi de pokeball is op en zeg:’kom eruit.’ ‘Ok opa’ zei Christian. Hij gooide de pokeball op en zei kom eruit. Daarop ging de pokeball open en volgde een witte flits en hoorde je iets een geluid maken. Toen Christian zijn ogen weer opende zag hij een pokemon

zitten. O ja, helemaal vergeten zei opa. Hier is je pokedex van professor Rowan. Toen ik hem opbelde voor je pokemon wilde hij je meteen een pokedex geven. Bedankt opa trump, je bent echt de beste opa van de wereld. O dat valt wel mee hoor Christian maar toch bedankt voor dat compliment en zal ik je uitleggen hoe je je pokedex moet gebruiken. Ja, graag opa trump. Ok, om te beginnen doe je hem natuurlijk open. Daarna richt je de pokedex op de pokemon waar je info van wilt en dan vertelt de pokedex je het. Nog twee dingen voor je naar huis gaat, als je een pokemon hebt gevangen kan je in de pokedex kijken welke aanvallen hij heeft. Nummer twee is dat je goed moet trainen, ok Christian? Ja hoor opa trump, nu eens kijken welke pokemon ik heb gekregen en Christian richtte zijn pokedex op zijn nieuwe pokemon en de pokedex zei: Gible de landhaai pokemon. Hij maakt zijn nesten in kleine, horizontale holen in muren van grotten. ‘Wauw, een Gible’ dacht Christian. Ok opa trump. Ik beloof om rayquaza te vangen!!! Heel erg bedankt Christian, ga nu maar naar je ouders en vergeet niet dat je alleen ‘kom terug’ hoeft te zeggen om Gible terug te laten gaan in zijn pokeball.

 

 

 

 

 

 

Hoofdstuk 2

 

Het is nu al 2 jaar later en Christian heeft hard getraind en is naar school gegaan zoals zijn ouders wilden. Zijn Gible is ondertussen geëvolueerd en is een Gabite. Hij heeft ook een vibrava en Bagon gevangen.

 

Christian, kom nou naar beneden riep zijn moeder. ‘Vandaag is het de grote dag’ dacht Christian. Ik mag eindelijk weg, op reis met mijn pokemon. zo Gabite, waar zullen we eerst heen gaan? Een andere regio of een gym? Gabite gab Gabite. Nou, ok als jij dat wilt gaan we naar een gym. Nu is het de vraag welke gym. We zitten nu thuis hier in Jubilife City. De gym die het dichtste bij is, de Oreburgh City gym. Volgens mijn kaart heeft Oreburgh city een steen gym. Ok Gabite, we zijn het eens dan. We gaan naar Oreburgh City. Niet voor je ontbeten hebt en je tas gepakt jongeman. ‘Ok mam, ik kom al’ riep Christian naar beneden.

Kom je Gabite, je zult wel honger hebben.

 

Na het ontbijt.....

 

Kom Gabite, help me met mijn tas te pakken. Een paar kleren, jullie pokeballs, pokemonvoedsel en natuurlijk wat geld. Laten we gaan Gabite. ‘Kom terug’ zegt Christian. Doei mam. Doei Christian en veel succes op je reis.

 

Wauw, het is al 12 uur. Wat gaat de tijd toch snel. Gabite, Vibrava en Bagon, kom er maar uit.

Een witte flits en Gabite, Vibrava en Bagon kwamen tevoorschijn en begonnen meteen al om eten te vragen. Christian gaf ze net hun eten toen hij iemand hoorde roepen: ‘He, wil je een pokemon gevecht houden?’ ‘Zo misschien, maar eerst eten. Nou ok, als jij dat wilt en ik heet Suru. Hoi Suru, ik heet Christian. Eer je mee? Ja hoor, ik heb honger en mijn pokemon vast ook want we hebben nog niet gegeten doordat een Munchlax al ons eten heeft gestolen.

Kom er maar ui Prinplup, Loppunny en Gligar. Wauw mooie Gligar heb je daar.   

 

 


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Allemaal zelf geschreven verhalen. Mijn eerste verhaal gaat over pokemon. De naam is [The quest to rayquaza]

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer