Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
You Are Beautiful Home | Profile | Archives | Friends
Hallo. Ik ben Callista en heb een blog genaamd 'You Are Beautiful'. Ik schrijf over zelfvertrouwen en positieve dingen, want... you are beautiful!

You Are Beautiful26/4/2012

Hallo, ik heb deze blog (You Are Beautiful) gemaakt omdat ik zelf niet zoveel zelfvertrouwen heb en ik hoor ook dat heel veel mensen minder zelfvertrouwen hebben/krijgen.

Vroeger was ik al onzeker, maar toen was ik nog best een beetje zeker over mezelf. Sinds een paar maanden word ik gepest in mijn klas. Daar heb ik natuurlijk minder zelfvertrouwen door. Ze schelden me uit voor lelijk, en autistische spast. Terwijl ik dat allebei niet ben! Laatst heb ik het dus aan mijn mentor en ouders verteld en die gaan het aanpakken. Mijn moeder en mijn vriendinnen zeggen gelukkig regelmatig positieve dingen tegen me, daar krijg ik weer wat zelfvertrouwen van.

Maar wat ik hier eigenlijk wil mee bereiken: iedereen is mooi zoals hij/zij is! En als iemand je uitscheld is-ie dat niet waard! Degene die jou uitscheld/pest is zelf onzeker en bang. Laat zien dat jíj boven hem/haar staat en er niet op te reageren: borst vooruit, schouders omhoog en niet op letten. En of je nou dik bent, in een rolstoel zit, een ziekte hebt of ietsje anders bent. Maakt niet uit! Niemand is perfect en tegelijkertijd is iedereen perfect op zijn/haar eigen manier! En natuurlijk doet het pijn als je niet geaccepteerd wordt als je ietsje anders bent ofzoiets. Ikzelf heb dat ook, ik heb last van tics (rare bewegingen en/of geluiden doen/maken) en daar maken sommige mensen ook flauwe grapjes over of kijken me raar aan. Maar ik trek me daar niks van aan, zij verdienen mijn aandacht niet! Natuurlijk als je dit leest lijkt het allemaal lariekoek: 'pff, zij kan makkelijk praten!' en dat is ook wel waar, ik kan makkelijk praten. (Makkelijker gezegd dan gedaan.) Maar als je tevreden met jezelf bent, straal je dat uit. Ikzelf heb ook nog niet genoeg zelfvertrouwen, maar ik doe steeds positiever tegen mezelf en ik ben langzaam meer zelfvertrouwen aan het opbouwen...

Vergeet nooit: je bent perfect zoals je bent! En mensen die jou pesten/uitschelden/naar beneden halen verdienen jou aandacht niet! Die zijn gewoon jaloers omdat jij zo perfect bent! You Are Beautiful!!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer