Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Yard De hotste site voor al je games!!!


!Yard! De hotste site voor al je games

Home | Profile | Archives | Friends


Nieuws

Posted at 22:44, 10/12/2005

 

Waarom jouw Xbox 360 Premium geen 20 gig heeft
Auteur: Admin - donderdag 08 december, 2005 - 16:27 - Bron: Microsoft

Morgen is het al weer een week geleden dat de Xbox360 verscheen en menig gamer deed schrikken. Wie goed had gespaard en zich het duurdere Xbox Premium pakket kon veroorloven en vervolgens keek naar de schrijfruimte, schrok zich waarschijnlijk lam. Microsoft had 20 gigabytes beloofd, maar dit bleken er maar twaalf en een halve gigabyte te zijn. Op de vraag waar de overige ruimte gebleven was, kwam vandaag een antwoord.

Todd Holmdahl, een hele hoge pief van Microsoft, verteld namelijk dat de eerste Xbox360’s inderdaad minder vrije ruimte hebben dan beloofd. De ‘ontbrekende’ 7 en een halve gig zijn gereserveerd voor updates voor de Xbox360, maar vooral voor de emulator. Deze emulator maakt het mogelijk om gewone Xbox spellen nog op je Xbox360 te spelen.

Het betreft hier natuurlijk nog allemaal vroege versies van de harde schijf en firmware. Mogelijk wordt er in de toekomst een minder zware emulator uitgevonden, waardoor je dus meer vrije ruimte op de beperkte harde schijf overhoudt. Deze zal dan uiteraard via internet of cd verspreid worden.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sony neemt Guerilla Games over
Auteur: Go-Lite - donderdag 08 december, 2005 - 13:09

 

Sony Computer Entertainment Europe heeft vandaag aangekondigd dat het Guerilla Games uit Amsterdam heeft overgenomen. Guerilla Games, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de PlayStation 2 topper Killzone, kan op deze manier verder groeien en zijn er dus meer mogelijkheden voor Nederlands talent op de games-markt. Guerrilla Games wordt hiermee toegevoegd aan de Worldwide Studios (WWS) van Sony Computer Entertainment en is de eerste grote studio van SCE op het Europese continent. Guerilla blijft in ieder geval op Nederlandse bodem en wil duidelijk zijn Nederlandse identiteit behouden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lijst met backwards-compatible games Xbox 360 uitgebreid
Auteur: Texterminator - vrijdag 09 december, 2005 - 18:15

 

Microsoft heeft de lijst met backwards compatible games uitgebreid met een zevental Tom Clancy games. Het betreft stuk voor stuk toptitels dus dat is goed nieuws. Backwards compatible betekent dat je je oude Xbox games kunt spelen op de Xbox 360. Niet alle games zullen speelbaar zijn op de nieuwste Microsoft console, maar dat deze games speelbaar zijn zal veel gamers als muziek in de oren klinken.

De volgende games zijn toegevoegd aan de lijst:


Tom Clancy's Ghost Recon 2
Tom Clancy's Ghost Recon 2 Summit Strike
Tom Clancy's Rainbow Six 3
Tom Clancy's Rainbow Six 3 Black Arrow
Tom Clancy's Splinter Cell
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ubisoft's knallende line up voor 2006 Q1
Auteur: Klasse - vrijdag 09 december, 2005 - 22:12 - Bron: Ubisoft

Ubisoft heeft een releaselijst vrijgegeven met daarop alle titels van het eerste kwartaal van 2006. Dit kwartaal is van januari tot en met maart en bevat een aantal interessante titels. Zo komen we er achter dat de handheldversie van Splinter Cell op de PSP, Tom Clancy's Splinter Cell Essentials heet. Een andere opvallende handheld-titel is Brothers in Arms. Onverwachts lijkt deze game inderdaad uit te gaan komen op de PSP. Tenslotte komt er nog een PSP-versie van de urbangame 187 Ride or Die, onder de naam Street Riders. Een game welke overigens alleen in Europa uit komt.

Verder belooft Ubisoft heel wat moois te gaan bieden voor de trotse Xbox360 bezitters. Zo is daar Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter welke tot nu toe diepe indruk heeft gemaakt met footage, WOII-sim Blazing Angels en nog een andere, tot op heden niet aangekondigde titel van Ubisoft. De Xbox360 versie van Splinter Cell 4 staat helaas niet op de lijst. Mogelijk komt dit omdat de releasedatum na maart is.

  Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown (PC)
  And 1 Streetball(PS2, Xbox)
  Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter (Xbox 360, Xbox, PS2, PC)
  Blazing Angels (Xbox 360, Xbox)
  Tom Clancy's Splinter Cell 4 (working title) (Xbox, PS2, GameCube, PC)
  America's Army: Rise of a Soldier (PS2)
  America's Army: Rise of a Soldier (Xbox) (Europe only)
  Heroes of Might and Magic V (PC)
  Faces of War (PC)
  Drakengard 2 (PS2)
  CSI: 3 Dimensions of Murder (PC)
  Tom Clancy's Splinter Cell Essentials (PSP)
  Brothers in Arms (PSP)
  Settlers 5 Add on (PC) (Europe only)
  Rugby Challenge 2006(PS2/Xbox/PC) (Europe only)
  Paradise (PC) (North America only)
  Street Riders (187 Ride or Die) (PSP) (Europe only)
  Field Commander (PSP) (Europe only)
  Untold Legend 2 (PSP) (Europe only)
  Tales of Eternia (PSP) (Europe only)
  Trollz: Hair Affair (GBA) (Europe only)
  A new title - to be announced (Xbox 360)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  PlayStation 3 nog steeds op koers
  Auteur: Texterminator - vrijdag 09 december, 2005 - 15:46 - Bron: Worthplaying

   

  Een zegsman van Sony heeft vandaag medegedeeld dat de launch van de PlayStation 3 nog steeds gepland staat voor volgend jaar lente. Vorige week waren er diverse ontwikkelaars die veronderstelden dat de PlayStation 3 wellicht niet op tijd klaar zou zijn om diverse redenen. Er werd zelfs al gefluisterd dat Sony' next-gen console pas in de herfst van 2006 gereed zou zijn. Nu blijkt dat de next-gen DVD technologie, Blue-Ray, verantwoordelijk was voor de geruchten dat Sony niet op tijd klaar zou zijn voor haar launch. Dit werd evenwel ontkracht door Richard Doherty, een van de ontwikkelaars van Blue-Ray:

  "The PS3 was touted as being the first high volume Blue-Ray player. You want to have an installed base of players if you put out the movies."


  en

  "When Blue-Ray launches next spring, there will be both hardware and content."

  Het is dus van groot belang dat zowel de console als de Blue-Ray technologie gelijktijdig klaar zijn voor productie. Zoals het er nu naar uit ziet gaat dat ook lukken en dat is uiteraard goed nieuws voor alle Sony-fanboys.


  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   
  { Last Page } { Next Page }
  Hosting door HQ ICT Systeembeheer