Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Life of a young professional

Nieuwe start

21:10, 6/11/2011 .. 0 comments .. Link

Zoals vele zondagen in mijn leven, zeg ik ook vandaag weer: Morgen is de dag!

Na mijn studie gelijk begonnen met werken, een erg verantwoordelijke baan waarin ik op mij 22e al de leiding had over een mini team. Nu 1 jaar en 4 maanden verder heb ik ontzettend veel geleerd op werkgebied. Maar toch zijn er nog genoeg dingen die ik wil veranderen in mijn leven... en genoeg dingen die ik nog moet leren.

Laat ik beginnen met met het uiterlijk schoon. Ik kijk op dit moment Obese op RTL4, en nou moet ik zeggen dat ik minstens 100kg minder weeg dan de vrouw die nu de ster is van deze aflevering, maar ook ik 'struggle' al mijn hele leven met mijn gewicht... Ook al is maatje 40-42 de meest verkochte maat in Nederland. Ik kan niet zeggen dat ik er nou zo blij mee ben.

Dus zoals ik al vele zondagen aan mezelf heb beloofd... is morgen DE dag dat ik weer met gezond leven beginnen mag! Gelukkig heb ik al het avondeten voor de komende week al in huis gehaald en heb ik ook qua lunch en tussendoor niet veel lekkers in huis. Maar nu moet ik nog bewegen, want heel veel meer dan 1-2 x sporten in de week (oke bij slechte weken 0x) kom ik niet. En ik kan ook niet zeggen dat ik het nou heel erg leuk vind.

1 van mijn grote problemen is ook dat ik ontzettend hou van gezelligheid. Waar er wijn is, daar ben ik, na het werk, in het weekend en zelfs als ik alleen thuis op de bank zit. En ook qua emoties, blij, verdietig, boos, dan vind ik dat ik toch zeker wel wat lekker en een goed glas wijn (of 5) heb verdiend.

Niet meer dus, morgen is het klaar! En om mezelf een duwtje in de rug te geven, maak ik het nu ook maar openbaar. Want ik wil zoveel, ik wil mijn sociale kring in een nieuwe stad uitbreiden, ik wil genieten van mijn werk EN ik wil eindelijk wel weer eens echt verliefd worden ipv de scharrels die ik af en toe heb.

Stay tuned!!!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nieuwe start

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer