Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

de kleine lapjespoes yuki

6/6/2012 -

wij stellen ons voor

Met veel plezier woon ik samen met mijn gezin in een huis met 4 poezen. O sorry Boris daar ga ik meteen de mist in natuurlijk zijn het  3 poezen en 1 kater. Om het goed te maken zal ik met jouw beginnen om je  voor te stellen. Het is een 6 jarige jeweetwel kater. Ja dat is flauw om daarover  te beginnen. Ik hou erover op.

Natuurlijk is het een super stoere kater. Grijs gestreept met veel wit. Het heeft het al zwaar genoeg om al die poezen in bedwang te houden en dan met name de bakjes eten die op gezette tijden worden gevuld ordelijk leeg te eten. Met zijn gehavende oren ziet hij er gevaarlijk uit. Die heeft hij opgelopen in het dierenasiel waar hij tijdelijk woonde. Daar zat een andere kater die denk ik dacht zijn spiegelbeeld te zien bij het klepperende kattenluikje en veelvuldig zijn nagels heeft gebruikt.

Waar ben ik als kattenliefhebber dan op gevallen vraag je je misschien af.  Het is een geweldige charmeur met de nodige gratie. De leuke foto die op de site stond had ook een doorslaggevende factoor. Ik zag hem in het asiel en kreeg hem enkele dagen gehavend mee. Iets te vaak bij het kattenluikjes gestaan. Met een oogletsel konden we de eerste weken met een zalfje smeren.  

Ondanks zijn woeste uiterlijk is hij een decoratiestuk in huis.  Als dankbaarheid dat hij op ons bed mag liggen brengt hij regelmatig een heerlijke muis of vogel voor  ons mee. Voor ons huis is een wei waar hij zich de koning te rijk voelt en heerlijk kan jagen.

Om er voor te zorgen dat er ook vogels veilig uit kunnen vliegen hebben we toch maar een afzichtelijk halsbandje met belletje gekocht. Dat zal een pijnlijke verrassing zijn. Dat blijkt reuze mee te vallen. Hij draagt het met stijl.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

dagelijkse gebeurtenissen van een poezenfamilie

Recent Posts

Untitled

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer