Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lekker zeiken over van alles......

Vuurwerk.....

20:55, 15/12/2013 .. 0 comments .. Link

We weten het allemaal, de tijd van vuurwerk en oliebollen komt er weer aan, maar om nou te zeggen dat men zich strikt houdt aan de regel, dat alleen 31-12 vuurwerk afgestoken mag worden, nee, dat is echt niet zo. Ik schrok me laatst de tering, midden in de nacht vond een of andere kutklojo het nodif een vuurwerkbom af te steken in de straat. Ik wordt daar pisnijdig om, en op zulke momenten wou ik dat ik over paranormale krachten beschikte, dan kon ik die idioot op afstand doden. Wat een lul ben je dan, als je zoiets doet, en je komt er nog mee weg ook. 

En het aantal vuurwerkslachtoffers neemt alleen maar toe, en niet eens altijd door eigen schuld, nee vaak ook door dit soort bommen. Ik heb altijd met oudjaarsavond de stille hoop, dat er veel doden vallen, zodat we eindelijk maatregelen gaan nemen, om dat achterlijke idiote vuurwerk af te schaffen en te verbieden. En voor wie het waagt om het toch af te steken is er een torenhoge boete van 150.000 euro. 

We moeten gewoon naar georganiseerde vuurwerkshows op vaste plaatsen, en verder geen gesodemieter met verkoop van vuurwerk.

klepzeikerNelson Mandela is dood......

20:50, 15/12/2013 .. 0 comments .. Link

Nelsin Mandela is overleden, en dat is voor sommige idioten, nu met de discussie over zwarte piet, reden om er eens grappig over te doen, door te zeggen, dat de hoofdpiet overleden is. Tjongejonge, hebben die eikels dan echt niets beters te doen ofzo? Moet dit zo nodig? Nee toch? Dat gezeik over zwarte piet is al niet nodig, laat staan, dit gedoe. Mensen zijn zielige wezens, als het aankomt op beledigen van mensen, zelfs na hun dood. 

Ik kan me daar woest over maken, moet ik zeggen, het slaat nergens op en je trapt er mensen die wel fan van Nelson waren flink mee op het hart.

klepzeiker/.Paswerk.........

12:15, 30/11/2013 .. 0 comments .. Link

Paswerk, en de manier van werken.........

Ik werk nu zo'n dertien jaar op Paswerk, en ik heb het al dertien jaar niet naar mijn zin, ik kan er mijn ei niet kwijt, ik kan niet doen wat ik leuk vindt, en ik voel me al helemaal niet op mijn gemak. Ik zit bij Flexkracht, maar daar gaat het helemaal niet goed, met mij tenminste. Ik kan niks goed doen bij ze. Ik werk bij bedrijven buiten Paswerk, en niks gaat echt goed, dan is het weer mijn houding, dan is het weer de algemene indruk, dan mag ik weer niet eerlijk zijn, dan moet het juist weer wel, ik weet op een gegeven moment ook niet meer, hoe ik het goed kan doen. Iedereen heeft wat te zeiken en te zeuren. Lazer op, zeg, ik doe mijn best, en als jullie dat niet willen zien, is dat jullie probleem, niet het mijne.

Zo heb ik bij een bedrijf in Haarlem gewerkt, Print things heet het, en daar dacht ik dat het goed ging, komt op een gegeven moment mijn baas me even tussen neus en lippen door, melden, dat het maar over moet zijn, godverdomme. Ik had het daar juist naar mijn zin, en dacht echt dat het goed ging. Maar er werd me te verstaan gegeven, dat ik niet voldeed aan de door hen gestelde limiet, toen ik vroeg wat die limiet was, werd er gezegd, dat er niet een limiet genoemd is. Dan denk ik: "How the fuck, kan ik dan niet voldoen aan een niet genoemde limiet?" Dat kan dus ook niet, het is gewoon zo, dat ze me niet goed vonden, maar dat wordt je dan niet gezegd.

Ik heb dus echt het gevoel dat ik nergens goed voor ben, maar zodra de groenvoorziening in beeld komt, ben ik ineens een wereldgozer, en zo goed en zo snel, dat ik daar dan weer wel voor geschikt zou zijn, nou fucjk you, krijg dan ook maar de tering. Als ik nergens in pas, dan daar ook niet.

Klepzeiker Reclame

12:09, 30/11/2013 .. 0 comments .. Link

Kent u ze? Die "Voor maar" reclames?

Ik kan me er zo over opwinden? AH is er zo een, die alles "Voor maar" een bepaald bedrag verkoopt. En dat achterlijke wijf ie het aankondigt, doet dat dan nog zo overdreven vriendelijk en opgewekt. Of telfort, ook zo'n bedrijf, wat internet plus nog meer, "Voor maar" 39 euro aanprijst, ze vergeten dat er mensen zijn, die het helemaal niet hebben. En ze vergeten ook, dat die reclames, zo godvergeten irritant zijn, dat je die reclames het liefst van het scherm zou trappen. En die stemmen erbij. Ik begrijp dat je iets aan wiilt prijzen, maar doe normaal, doe gewoon zoals je bent, niet overdreven enthousiast, en vooral niet "Voor maar" een schijntje. 

Gestoord vind ik het. Echt gestoord.Bromfietscontroles

11:59, 30/11/2013 .. 0 comments .. Link

Bromfietscontroles.

Hoe kan het bestaan, bromfietscontrole,. het is een onzinnige en kostbare beslissing, want als je verdorie met je ogen knippert, hebben die jochies zo weer een ander brommertje, dat zo mogelijk nog harder loopt, En tegenwoordig moet je op de middenweg rijden, en mag je maar 45 kilometer per uur rijden. Dat is in mijn ogen gewoon vragen om problemen, want vlak de automobilisten niet uit, zij kunnen er ook wat van, die hufters. Ik zal u eerlijk zeggen, dat mijn brommer ook best snel is, maar ik ben 44 en ik weet heel goed uit te kijken, maar die jochies van een jaar of 16 weten dat dus niet. Die knallen overal tussendoor en kijken niet op of om, en dat is wat me zo irriteert, daar moet ik dan voor op een rollenbank met mijn brommer? Sodemieterdetering, echt niet. 

Dan nog zoiets, ik kan er zo kwaad om worden, dat mensen je afzeiken, als je als brommerrijder de stoep op moet, en je je brommer voor de winkel neerzet. Ik bepaal of ik mijn brommer voor de deur neerzet of niet, en niet de voorbijganger. 

 

KlepzeikerVuurwerk gooiende jeugd...

11:48, 30/11/2013 .. 0 comments .. Link

Vuurwerk gooiende jeugd......

Ik heb toch zo'n teringhekel aan vuurwerkgooiers. Als ik rustig in een winkelcentrum loop, wil ik dat ongestoord kunnen doen, dan wil ik niet geconfronteerd worden, met kutkoters die met vuurwerk naar me gooien, en ik wil al helemaal geen grote bek krijgen, als ik er wat van zeg. Ik accepteer dat niet, en ben in staat om ze de koppen van de romp te rammen. Ja, moet je goed horen, ik vind vuurwerk op zich, het is immers maar een keer in het jaar, geen probleem, maar ga niet naar mij gooien, of naar dieren, dan heb je echt een probleem. 

Waarom kan ik er zo boos over worden? Omdat de dieren in Nederland steeds vaker het slachtoffer worden van die jeugdige kutmongooltjes. Die ouistenkoppen moeten steeds minder te besteden krijgen voor vuurwerk, en wat mij betreft mag de verkoop ervan helemaal verboden worden. De klappen van het vuurwerk worden steeds harder, en je hebt er geen moer aan. Er wordt jaarlijks voor vele miljarden aan vuurwerk de lucht in geschoten, en de millieu-activisten maar zeiken dat het millieu naar de klote gaat. 

Zo, ik heb gezegd wat ik te zeggen heb,

 

Klepzeiker.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Politiegerelateerd
Verkeer
Vuurwerk
Werk

Recent Entries

Vuurwerk.....
Nelson Mandela is dood......
Paswerk.........
Reclame
Bromfietscontroles

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer