Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zestien Met Rolletjes

Description

Een zestien jarig meisje, met een perfect leven, perfecte vriendinnen, perfect vriendje maar geen perfect lichaam. Dit is mijn plan om af te vallen. ENJOY!


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Monoloog

Voor de zoveelste keer word ik uit gescholden door mijn broertje die net 15 is geworden. 'Ga eens aan de kant met je dikke reet!'. Ik kijk hem verontwaardigd aan terwijl ik van binnen moet huilen. Ik doe wel stoer, maar ik wil niet stoer doen! Mijn ogen prikken en ik begin bijna te huilen. Gelukkig heb ik Niels, mijn lieve vriendje met wie ik al bijna een jaar samen ben. Hij neemt het voor me op, zoals altijd. 'kom op Bruce, doe eens wat liever tegen je zus'. Hij fluistert in mijn oor: 'je hebt een mooie kont'. En stiekem knijpt hij erin. 'Wat hou ik toch van hem', dacht ik bij mijzelf. Maar dit is niet wat ik wil, ik wil niet het stevige meisje blijven ook al valt het nog wel mee. Ik weeg op dit moment 71,8 kilo ik ben 1 meter 74 meter lang. Die dikke benen daar wil ik van af en daarna mijn beginnend buik. Ik kijk in de spiegel, 'wie is dit?' denk ik bij mezelf.. wie is dit meisje? zó lief, zó grappig en zó ongelukkig met haar lichaam. Ik ga veranderen! vanaf vandaag! Dus hier ben ik dan schrijvend in mijn bed, na een half uur te hebben gehuild onder de douche, klagend over dit lichaam. Maar ja, wat heb je aan klagen, je moet doen! Bewegen, actief zijn, gezond eten... Maar hoe wil ik dat doen? Ik ben 16. Dit is mijn blog over hoe ik ga proberen af te vallen en niet alleen dat.. ik laat jullie mee genieten van mijn heerlijke leventje er rond omheen.

Posted: 23:33, 12/12/2011
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer