Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gonda in het ziekenhuis

30 september

20:39, 30/9/2011 .. 0 comments .. Link

Ze is alweer thuis!

Vandaag heeft de arts nogmaals de wond bekeken en hij was van mening dat ze wel naar huis kon. Zodra ze weer iets merkt van lekkage moet ze onmiddelijk terug komen en verder moet ze dinsdag terugkomen voor het verwijderen van de hechting en controle.

Verder heeft de verpleging aan pa voorgedaan hoe het verband verwisseld moet worden.

Mama was nog wel erg vermoeid van deze dag, maar is blij dat ze weer thuis is.29 september

18:36, 29/9/2011 .. 0 comments .. Link

Vannacht heeft mama geslapen zonder pijnstilling. Het slapen op zich ging niet zo goed omdat er een andere patient op de zaal veel geluid maakt bij het slapen. Maar ze had geen pijn.

Ze heeft zich vanmorgen zelf gedoucht. Haar hoofd mag nog niet nat worden, maar even afspoelen onder de douche is toch erg lekker.Verder is de arts erg tevreden over hoe ze herstelt en ze mag vrijdag of zaterdag al naar huis als alles goed blijft gaan! Ze is daar erg blij mee.

Ze is nog steeds erg goed te spreken en blij met het bezoek en de telefoontjes die ze krijgt, want ze verveelt zich wel een beetje.28 september

18:47, 28/9/2011 .. 0 comments .. Link
Mama heeft vannacht goed geslapen en heeft steeds minder pijn. De arts is vandaag langsgeweest en heeft vertelt dat hij de "kleine" operatie heeft uitgevoerd. Dat betekent dat hij de holte en gehoorgang niet heeft opgevuld met buikvet, omdat het maar om een klein gaatje ging. Ze mag vandaag toch alweer wat meer rechtop. De catheter is verwijderd en ze mag zelf naar de wc lopen, als ze maar niet voorover bukt of tilt. De arts gaf aan dat ze in ieder geval wel tot vrijdag moet blijven, maar alles ziet er goed uit en ze lijkt voorspoedig op te knappen.

27 september

11:30, 27/9/2011 .. 0 comments .. Link

Mama heeft slecht geslapen vannacht vanwege de pijn. Ze is vanmorgen teruggeweest naar de operatiekamer om een nieuw verband om haar hoofd aan te leggen. Ze is overgeplaatst van kort verblijf naar de gewone afdeling, omdat de verwachting is dat ze wat langer in het ziekenhuis moet blijven. Vanmiddag is het dikke verband van haar hoofd afgegaan en vervangen voor een netverband met een paar losse verbandjes ertussen bij haar oor. Ze is via het gat in de schedel, dat bij de vorige operatie is gemaak, geopereerd. Het hele middenoor is weggehaald. De hechtingen zitten allemaal netjes achter haar oorschelp. Ze hadden van te voren gezegd dat met buikvet de holte in haar oor zou worden opgevuld, maar ze vonden maar een klein gaatje dat de lekkage van hersenvocht veroorzaakte en daarom hebben ze tampons in de holte gedaan.Ze heeft dus geen wond op haar buik. Haar bed staat in de anti-trendelenburgstand (voeten laag en hoofd hoog) Zo moet ze 5 dagen blijven liggen. Ze mag alleen om te eten even haar rugsteun omhoog doen verder moet ze plat blijven liggen. Ze heeft niet zo veel pijn meer. Ze is vrolijk en opgeruimd maar nog wel snel moe.26 september

11:25, 27/9/2011 .. 0 comments .. Link

Ik ga vanaf nu deze blog bijhouden zodat iedereen op de hoogte kan blijven van hoe het met mijn moeder gaat in het ziekenhuis. Niet iedereen is steeds telefonisch te bereiken en voor mijn moeder is het bellen nog erg vermoeiend.

Zondagavond is mijn moeder opgenomen in het Erasmus MC. Vanochtend om 09.00 uur is zij naar de operatiekamer gebracht. De operatie duurde van 10.00 uur tot 15.00 uur. Volgens de arts is de operatie goed gelukt en hebben zij een klein gaatje gevonden en dichtgemaakt. Mama voelt zich redelijk. Moe maar nog niet veel pijn. Haar hoofd is helemaal ingepakt met verband.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

30 september
29 september
28 september
27 september
26 september

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer