Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

onbeschijvelijke zaken.

• 28/8/2011 - Zondag 28 augustus 2011

Op zondag niets nieuws?? Uiteraard wel. Minister Verhagen (economisch onbenul nr 1) komt met wat nieuws. Het Nederlandse bedrijfsleven, draait momenteel gigawinsten en onslaat duizenden medewerkers, krijgen nog meer garantstellingen van de overheid. Dit wordt opgeschroefd naar 1 miljard. Reken er maar op, dat na het einde van zijn politieke carriere (kan niet gauw genoeg komen) hij wel een dikbetaalde gecreeerde baan krijgt. Dit als dank voor het verkwanselen van belastinggelden.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 27/8/2011 - Zaterdag 27 augustus 2011

Gewoon een rustige zaterdag. Zou je zo denken. Uiteraard komt de PVV weer met zijn stokpaardje. Er moet extra gecontroleerd worden op schoolverzuim i.v.m. de Ramadan. Toch vreemd dat geblondeerde Geert (van Indonesische afkomst, getrouwd met een postorderbruidje uit Hongarije, blondeert zijn haar omdat anders zijn afkomst erg duidelijk wordt) nooit dit soort zaken roept als het om carnaval, vakanties buiten het seizoen, e.d. gaat. Trouwens zit nog steeds te wachten totdat de wet die ervoor moet zorgen dat de partijfinancien openbaar gemaakt moeten worden erdoor komt. Maar ja, dat durft Donner niet. Oh ja, en voor het sluiten van de dag wordt er nog even bekend gemaakt dat de Nederlandse regering de zaken belazerd met het opkopen van dubieuze emissierechten. Kost gewoon 90 miljoen en nu blijkt dat er gewoon een zeer criminele deal is gesloten. En goed nieuws voor mensen met een laag inkomen: ze leveren het volgend jaar maar 2% in. Uiteraard betalen de miljonairs nog steeds dezelfde zorgpremie als een bijstandsmoeder, krijgen ze nog steeds hetzelfde kinderbijslag als een bijstandmoeder, en houden ze alle belastingvoordelen die voor anderen allang niet meer toegangelijk zijn.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 27/8/2011 - Vrijdag 26 augustus 2001

En ja hoor. Onze regering (bestaande uit graaiers en criminelen) heeft vergadert over de nieuwe begroting. En ze zijn eruit. Althans dat wil ene de Jager ons doen geloven. Volgens Kamp (asociale minister van sociale zaken (VVD) is dit niet het geval. Het schijnt onmogelijk te zijn om de waarheid te vertellen binnen deze regering. Het is gewoon doorgestoken kaart, zaai zoveel mogelijk verwarring, dan snapt niemand het meer en worden er vooral geen kritische vragen gesteld. Oja, we hebben ook nog de kwestie van de kolencentrale in de Eemshaven. De Raad van State is heel duidelijk geweest. Maar duidelijkheid snappen ze niet in de politiek, dus scheurt Verhagen zijn grote mond weer eens open en weet de melden dat de bouw gewoon doorgaat, alsof er niets aan de hand is, Dit zal ook wel moeten, want RWE zal wel flink gedoneerd hebben.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Hoe politici alleen maar belang hebben bij het pluche

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer