Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rens enZo

Gezond enZo

07:37, 26/6/2009 .. 0 comments .. Link

De zomer zit er weer aan te komen, wat eigenlijk een vasstaand gegeven is, alleen was ik het vergeten in mijn agenda te noteren! Niet alleen de zomer met stip op 1 vergeten, ook het 3 maandelijkse tafereel wat voorafgaand aan de zomer plaatsvindt, de AFSLANKKUUR!

NU, nog een paar dagen te gaan... alleen met de een CITROENSAPKUUR kan ik het gewicht verliezen binnen een kort tijdsbestek, alleen dat is ZOOOO ONTZETTEND LASTIG EN GOOR. Geen wonder dat sommige mensen last hebben van JO JO! Dat krijg je ZO ZO!

En om nu na iedere maaltijd de WC vol te brullen, nee bedankt! Ik honger mezelf nog liever uit, nee, ik doe nog liever een KUUR!

Of ik koop een afslankzwempak van de TELL SELL reclame! Ja ja, ze bestaan nog hoor: die welbekende ultra super sonische in één handomdraaiende en alles komt goed-achtige correctie wonders! Maar wat ze eigenlijk bedoelen is een badpak waarbij optisch bedrog voor het afslank-effect zorgt: de zebra strepen (in de lengte uiteraard) aan beide zijkanten van de buik, laat je taille smaller doen lijken.

Ach, als optisch bedrog helpt, wil ik er best wat geld aan uitgeven.

BENEN??!!! Die zie je op het strand ook gewoon en geen corrigend badpak wat daar tegen helpt. Nee, ik heb sterker spul nodig... Een warmte cabine waarin ik een marothon hardlopen ga simuleren, na 24u heb ik benen a la Jennifer Anniston...

HELP!??? Terwijl ik dit schrijf, besef ik me, dat ik zojuist 4 koekjes en een stuk chocola naar binnen heb gewerkt, dit kan niet! Ooooeeeeh ik weet het! Ik koop een puppie... hardlopen, voor zorgen, geen tijd voor mijn eigen maaltijden, YES! I got it! Nou, ik ben er vandoor... hoppa naar het ASIEL!

Zoen RensAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Gezond enZo

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer