Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zomervakantie

Home - Profile - Archives - Friends

Vakantie dichtbij is ook leuk!

Posted on 9/8/2012 at 10:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal!


Je kunt er ook voor kiezen om niet zo ver te gaan reizen en een leuke vakantie te beleven. Ik ben vaak zat in eigen land op vakantie geweest, zeker met de vriendengroep is het super leuk om dichtbij te blijven. Je kunt namelijk niet zo snel met een grote groep een langere periode vrij krijgen. Weekends dichtbij zijn dan een goed alternatief! Huur weer gewoon een vakantiehuis en beleef een topweekend met zn allen! Dit hoeft niet in de zomer, kan ook gewoon in de winter hoor! In de zomer ben je natuurlijk wel meer verzekerd van mooi weer. Wij hadden ooit een vakantiehuis in de Ardennen gehuurd en hadden super geluk met het prachtige weer dat we hadden gehad. Hierdoor hebben we een heleboel activiteiten kunnen ondernemen in de buitenlucht, super!

 

Ook dagtripjes in de zomer in eigen land zijn super! Heb je al eens de Nederlandse kust bekeken? Die is ook echt heel leuk hoor! Oke, misschien is het water niet zo helder en zijn de stranden niet zo spierwit als in Spanje of Portugal... maar als de zon schijnt is de sfeer hetzelfde hoor! Ik heb een hond thuis en die vindt het heerlijk om lekker op het strand te ravotten. Helaas is het niet overal mogelijk en toegestaan in Nederland. Hier zie je een lijst met stranden waar het wel mogelijk is.

 

Ben je ooit op de Waddeneilanden geweest? Ik tot voor kort nog nooit, maar heb in mei een bezoekje aan Texel gebracht! Ik moet zeggen, ik vond het verbazingwekkend leuk! Je kunt er echt leuke dingen doen en het is een best bijzondere natuur! Wadlopen moet je natuurlijk ook een keer gedaan hebben, want dat is ook wel een beleving op zich. Dit kun je ook vanuit Friesland doen.

Kortom, Nederland is echt wel een goed vakantieland hoor! In het kader van reiskosten en een jetlag besparen kun je hier prima terecht!

Groetjes Frederique


Zomervakantie in het buitenland

Posted on 9/8/2012 at 09:48 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Denk je aan vakantie, dan denk je al snel aan een reisje buiten Nederland. Volledig terecht! Er zijn namelijk nog zoveel mooie plekken in de wereld te ontdekken dan ons eigen kikkerlandje. Nieuwe natuur, nieuwe cultuur en nieuwe mensen. Eigenlijk leven we veel en veel te kort om de planeet waar we zijn geboren volledig uit te pluizen. Mijn blog is ook veel te kort om je alle tips te geven die ik je wil geven. Daarom zal ik het beperken tot de bestemmingen waar ik ben geweest.

 

De meest bijzondere reis heb ik gemaakt samen met 3 vriendinnen. We hadden een rondreis door Thailand gemaakt, toen we alledrie onze diploma hadden gehaald. Voor onze studie moesten we naar de ITB-beurs in Berlijn en daar zijn we verliefd geworden op het land. We hebben direct de afspraak gemaakt dat, mochten we ooit slagen, we samen naar Thailand zouden gaan. 2 jaar later was het zover.. onze reis kon beginnen. We hebben in 4 weken zoveel natuur, tempels, cultuur en mensen mogen zien! Bekijk dit lijstje en je voelt de kriebels al komen. Helemaal als ik je vertel dat wij al deze plekjes hebben mogen bezoeken. In 1 woord: schitterend!!!

 

Ook in Europa zelf beleef je een heerlijke vakantie! Ik ben persoonlijk wel een zon, zee en strandliefhebber. Helemaal als je na een Thailandreis superblut bent en je het jaar er op toch aan vakantie toe bent. Wij hebben met een grote groep een vakantiehuis gehuurd in Spanje. We waren in totaal met 5 stelletjes, een gezellige boel dus! Gezellig samen koken, in de tuin zitten tot de late uurtjes en spelletjes doen wanneer het weer iets minder was. Een echte aanrader dus! Boek een vakantiehuis aan zee, zodat je ook onafhankelijk van elkaar kunt genieten van zon, zee en strand.

 

Stedentrips zijn natuurlijk ook altijd helemaal super! Ze hoeven op zich niet duur te zijn, als je een beetje logisch naar Ryanair kijkt. Soms heb je een retourtje voor slechts €30!! Daar kun je het natuurlijk niet voor laten. Ik heb nu een hele goedkope manier van verblijven in een stad gevonden: WaytoStay! Je verblijft dan gewoon in apartementent van een local. Goedkoop, leuk en een unieke manier om de stad te ontdekken!

 

Tot snel! Groetjes Frederique


Zomervakantie!

Posted on 9/8/2012 at 09:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Welkom op mijn blog met het leukste onderwerp, namelijk de zomervakantie! We werken allemaal het hele jaar hard, met bloed, zweet en tranen om dan eindelijk in die 2 of 3 weken dat we vakantie hebben volledig te kunnen genieten!

Op deze blog wil ik je allerlei leuke toeristische tips geven! Ik ben zelf namelijk een groot fan van vakantie en reizen, maar ook van leuke daguitstapjes en korte verblijven ergens anders. Ik denk dus dat ik wel in staat ben om goede tips te geven zodat ook jij een wervelende vakantie krijgt! Of je nu van zon zee en strand houdt, graag in de natuur te vinden bent of het liefste veel verschillende culturen opsnuift.

Een hele fijne vakantie en dat je maar veel mag opsteken van mijn blog!

Groetjes Frederique


Hosting door HQ ICT Systeembeheer