Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zonnebrillen

Home - Profile - Archives - Friends

Hippe Zonnebrillen!

Posted on 9/1/2013 at 22:52 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het beste glas voor een zonnebril

Zonnebril glazen zijn er in veel verschillende soorten en maten, sommige glazen waar ze veel duurdere woorden aan hangen dan dat ze verdienen. Maar om het voor jou wat duidelijker te maken hebben we wat op papier/op je beeldscherm gezet! Hieronder zie je wat de kleuren doen met het zicht door een zonnebril:

Groene glazen: vermindert het zichtbare zonlicht zonder dat het de helderheid aan tast
Grijs: de grijze glazen zorgen voor een super goede waarneming van de kleuren
Geel: Gele glazen verhogen het contrast, ook op dagen waar het weer er wat minder zonnig uit ziet.
Bruin: ook bruine glazen verhogen het contrast alleen wat minder dan de gele glazen
Oranje/rood: geeft het meest contrast, nog meer dan geel en is super voor bewolkte dagen.

Het is ook belangrijk dat er een goede UV filter in zit, gepolariseerde glazen worden ook als prettig ervaren door zonnebril gebruikers. Dure merken zijn standaard voorzien van goede glazen maar laat je goed adviseren voordat je een zonnebril koopt. Zo voorkom je natuurlijk altijd een miskoop.

Echtheid van een Ray-Ban zonnebril

Wil je weten of je Ray-Ban zonnebril echt is? Let dan op, er zijn veel nep wayfarers en andere ray-ban zonnebrillen in omloop. Als je de zonnebril op hebt staat op het rechter glas Ray Ban met witte letters. Er zou een P op kunnen staan, de P geeft aan dat het glas gepolariseerd is. Je moet dan tevens aan de binnenkant een blauwe gloed zien van het glas, dit is de ontspiegeling.  Op het linker glas als je de zonnebril op hebt staat de letter B schuin onder de letter R gegraveerd. Soms moet je hem wel even in het licht houden om dat te zien maar als je hem een beetje schuin houd dan moet je dat wel kunnen zien, dit staat aan de buitenkant van het glas. Op het linker pootje staat het nummer van het model, dit nummer begint met RB en dan 4 cijfers, het kleurnummer en de maat. Vaak kun je ook aan de prijs wel merken of de bril echt of nep is! Als het te mooi lijkt om waar te zijn is dat vaak ook zo!

 

Komono Zonnebrillen
Hosting door HQ ICT Systeembeheer