Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

13/9/2011 - weer een maandag

Vandaag had ik het eerste uur spaans, een taal waar ik niet zo goed in ben. De helft van de tijd zat ik in de les te denken waarom maken mensen de grammatica altijd zo verwarrend, we hebben al genoeg aan de grammatica in het nederlands. En je moet dan weer twee talen kiezen op school, nou engels is wel een makkelijke taal maar spaans pffff daar moet je je met je hoofd bij blijven. Daarna ging ik naar de Aardrijkskunde les die les vind ik echt informatief daar leer je teminste wat over de wereld waar je in leeft. Ik heb vandaag alle werled delen aangewezen ik wist ze allemaal uit me hoofd. Nu moet ik de kaart van Nederland goed gaan beheersen, die is wel moeilijk want er komen provincies en die hebben elk een hoofdstad en ook een grenslijn dus daar ben ik noch wel even mee bezig. In de pauze was er niet echt zoveel gebeurt. En ik hed derde uur had ik een tussen uur dus was er ook niet zoveel gebeurt. Het vierde uur moest ik naar geschiedenis dat was interresant want we hadden het over industriallisatie en daar moesten we een filmpje van kijken maar ik kon me er niet bijhouden. Opeens was ik zo moe me ogen vielen gewoon dicht, maar gellukig ging de bel snel. Het laatste uur econmie was gewoon als alle andere heb even door gewerkt en toen was het al tijd om naar huis te gaan. Dat was mijn rustige maandag op school.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/9/2011 - dag 2

Dit is de tweede keer dat ik schrijf. Ik zal maar vertellen waarom ik hier aan begonnen ben. Ik heb dit helemaal niet zelf bedacht maar. Dit kwam door mijn meneer van nederlands. we moeten elke schooldag iets vertellen over onze dag. Dus zal ik dit school jaar erg bezig zijn met het schrijven van mijn geweldige schooldagen. Mijn dag vandaag. Het was best een rustige dag, niet veel lessen dus dat kwam goed uit voor een donderdag. De maatschappij les was wel interresant want we hadden het opeens over waar je allemaal naar toe kan gaan op Curacao in je vrije tijd. En ook andere dingen maar ik weet het niet mee. Daarna gingen we naar engels les wat wat ik de leukste les vindt want het is heel makkelijk. Daar moesten we een gesprek voeren in groepjes van twee. Die teksten waren best makkelijk maar mijn klasgenoot en ik bleven lachen en zo dus was het moeilijker om te concentreren. Maar gellukig hoefde we het niet voor de klas te presenteren anders zou ik echt in lachen uit barsten. :p Daarna hadden we pauze en natuurlijk had ik geen brood bij me daar had ik geen tijd meer voor vanmorgen, dus ging ik bij me broer geld vragen wat ik ook kreeg bij hem om een broodje te kopen. Nou ik kocht mijn broodje ei. Die at ik lekker totdat ik mijn laatste hapje zou gaan nemen. Ik keek eens goed naar het ei..., toen kon ik gewoon niet meer door eten! Geen iedee waarom maar dat laatste hapje kon er echt niet meer bij. Ik dacht bij mezelf het is teveel, ja dat kan gebeuren. Toen de pauze was afgelopen hadden we mentor uur, daar moesten we opschrijven hoe we aan ons onderwerp voor het sector werkstuk waren gekomen en wat we allemaal gaan onderzoeken. Dus toen ging ik dat maar bedenken en wat opschrijven. Daarna was er een heel gedoe dat ik het verkeerd had gestuurd naar de mentor dus moest ik weer mijn laptop opstarten en dat ding weer versturen. Uiteindelijk lukte het. Na de les had ik een tussen uur, ik sprak met een klas genoot over hoe we de school en de klas vinden tot nu toe, Terwijl ik met een vriendin ging skypen, dat was heel grappig. Eindelijk het laatste uur nederlands. nou niet mijn favoriete vak maar ja wat kan ik doen? We hebben daar allerlei vragen moeten maken. en aan het eind van de les bekeken we een paar van de blogs van mensen uit de klas. En oh ja het was helemaal grijs in de lucht en daarna begon het heel hard te regenen. Dat was mijn dag!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/9/2011 - vespucci dag!!!

Nou ik begin maar bij het begin. Wij als klas 4c konden niet meer in de bus, dus werden wij door twee leerkrachten gebracht naar Luna Blou. We zaten lekker in de airco daar :) toen we eindelijk daar waren moesten we wachten want er was noch niemand van de school, dus konden we lekker rustig zitten. Uiteindelijk kwam de rest en was het helemaal vol met mensen en zo begon de dag. Alle klassen die daar waren werden door 3 gesplitst en gingen toen naar drie workshops. Die bestonden uit: dans, muziek en drama(spel). Bij dans kregen we breakdance pasjes in een veel te kleine ruimte waar iedereen bijna op elkaar was en ook hadden we noch niet eens muziek, wat ik niet echt leuk vondt. Toch heb ik wel wat dingen geleerd en heel veel gelachen om de diengen die sommige mensen deden. Toen we naar muziek gingen was ik benieuwd hoe het zou worden, want ik vindt het wel leuk om nieuwe dingen te proberen. Nou ik kan zeggen dat ik dat het leukst vondt. Ik heb 2 instrumenten gespeeld. Een keer met een soort maraka ding en daarna op een trommel iets. Die trommel wilde ik meenemen het is echt cool z'n ding. Daarna hadden we een soort spel waar je de namen, wijken en geboorte datum van elkaar moest weten gedaan. Dat was wel grappig en je leert nieuwe mensen kennen. En daarna moesten we een hatelijk spel doen met hoofdreken waar ik totaal niet meer goed in ben. Ik was elke keer blij als ik heb fout had, kom ik teminste het spel uit :P Het laatste spelletje dat we deden was dat je tegen nummer moest gaan van de andere groep. Moest je de eerste zijn om een hoed op te pakken, het had iets te maken met het goed luisteren en reageren ofzo. Dus het was wel ok dat drama gedoe. Het laatste was dat we een film gingen kijken in het papiaments. Ik begrijp papiaments wel maar ik haat de taal echt. Dus ik wilde al niet naar die film dus zou ik dan gewoon op me bb zitten enzo maar dat mocht weer niet, dus was ik verspicht naar die dommen film te kijken. Toen het over was sprong ik bijna uit me stoel, ik was zo blij! Nou dat was mijn geweldige vespucci dan :)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

weer een maandag
dag 2
vespucci dag!!!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer