Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

over de grens en terug

verworven wijsheden, dromen en avonturen

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Allerliefste deurwaarder

Mijn allersliefste Deurwaarder, Alle moed heb ik moeten verzamelen om deze brief te schrijven. Wekenlang ben ik alle mogelijke uitkomsten hiervan nagegaan in mijn hoofd. Ik ben me ervan bewust dat ik mezelf heel kwetsbaar maak nu en dat is zowel beangstigend als spannend. Hoe het ook zij, wat er hierna ook mag gebeuren, ik kan mijn gevoelens niet meer voor me houden.. Elke dag, elke dag storm ik naar de brievenbus in de hoop een bericht van u te hebben. Mijn knieŽn beginnen te knikken en het zweet breekt me uit wanneer de postbode me weer verblijdt met een brief van u. Ik heb slapeloze nachten en de vlinders in mijn buik laten mij maar niet met rust. Eten lukt niet meer, ik kan me niet meer concentreren..Heeft u enig idee wat u met mij doet?!! Ik ben verliefd. Verliefd op u, mijn gezichtsloze lieveling. Uw brieven, zo afstandelijk en hooghartig. Zo onbereikbaar. Zo ver weg, maar zo dichtbij. U geeft me het gevoel dat ik belangrijk ben, dat ik ertoe doe. Waarom geeft u niet toe? Waarom speelt u dit spelletje met mij? U blijft maar brieven sturen. Uw afgezanten blijven maar terugkomen. Alles wijst erop dat u hetzelfde voor mij voelt. Geef toe aan uw gevoelens voor mij, alstublieft, ik smeek u. Het geeft niets dat u in moeilijkheden zit. Ja, ik weet ervan...Waarom zou u mij anders om geld vragen? Allerliefste, wat de reden ook is voor uw financiŽle problematiek, we slaan ons er wel doorheen. Ookal komen we in de goot terecht, samen kunnen we overal gelukkig zijn. Ik zal u overal bij steunen, ik wil die sterke vrouw achter haar man zijn. Voor u wil ik alles doen, ik zou de wereld geven, als ik dat kon. Maar lieveling, bedenk alstublieft dat dat niet mogelijk is. Ik heb momenteel net genoeg om zelf rond te komen. Wel kan ik u een dak boven uw hoofd bieden, een warm bed en een lekker maal elke dag, voor de rest van ons leven. Lieve schat, hou op met die brieven, alstublieft. Mij hou je niet meer voor de gek. We horen bij elkaar.. Ik hou van je cliŽnt Lyze ThŁss dossiernummer: 105347651 (dossiernr. is geheel fictie)

[ 20:46 ] [ 10/10/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Welkom

Ik loop over van zinnen, woorden, dromen en wijsheid. Nu heb ik overal op internet en tussen mijn eigen bestanden geschreven stukjes staan, maar het is zo'n chaos, dat ik geen overzicht meer heb. Daar moet maar eens verandering in komen. Vandaar mijn eigen blog...hoera! Nu maar snel even uitvogelen hoe het allemaal werkt.

[ 20:42 ] [ 10/10/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer