Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Zorgtoeslag

hulp bij zorgtoeslag aanvragen ver te zoeken

12:39, 17/12/2014 .. 0 comments .. Link

Mijn zorgtoeslag aanvraag

Mijn naam is Monica, ben 22 jaar en kom uit meppel. Ik zit sinds mijn 18 in de wajong. Dat betekend niet dat ik niks kan.
Had vroeger een hoge cito score, alleen wegens een talen probleem heb ik het mvbo gedaan en daarna mbo niveau 4.
Nu werk ik met dieren. Dit jaar wilde ik zorgtoeslag aanvragen. Ik snapte de aanvraag formulieren alleen niet helemaal.
Heb toen gebeld met de belastingdienst en gevraagd om hulp bij mijn aanvraag. Wat kreeg ik als antwoord? Ik moest maar contact leggen met een hulpverlenings instantie.

Wie helpt mij met het aanvragen van zorgtoeslag

De bovenstaande instantie, het ggz heb ik toen maar is gebeld. Of ze mij wilde helpen, maar nee hier was ik helemaal verkeerd.
Boos dat ik was heb ik zelf maar de papieren voor mijn zorgtoeslag ingevuld.
Na enkele weken kreeg ik een brief en verrek de aanvraag was goedgekeurd. Ik voelde me ineens helemaal volwassen nu het met gelukt was zelf mijn zorgtoeslag te regelen.
Dit bovenstaande speelde allemaal begin dit jaar. Helaas kwam er in november dit jaar een veel minder leuke brief op de mat. Ik bleek helemaal geen recht op zorgtoeslag te hebben!
Of ik eventjes 625 euro wilde terugbetalen plus een boete van 250 euro. Ja zo gaan ze hier in Nederland dus om met mensen met een beperking.

Waarom is mijn toeslag dan eerst goedgekeurd?

Ik heb alles na laten kijken door een vriend van me en ik had niet eens wat verkeerd ingevuld op mijn aanvraag formulier. Dus het is niet eens mijn eigen schuld dat ik nu in de problemen zit. 
Ik heb het geld namelijk niet meer, allang uitgegeven aan andere zaken. Nu moet ik dus een regeling treffen om alles terug te betalen. Dan betekend dat ik nu dus minder inkomen heb dan eerst en zelfs mijn vaste lasten niet kan betalen.
Gelukkig ondersteund een kennis van me mij hier nu in. Zonder hem had ik het niet geweten. 

Let dus altijd goed op bij het aanvragen van toeslagen bij de overheid. Ze checken pas later en als dan blijkt dat je er geen recht op hebt moet je dus alles gewoon terugbetalen. Gelukkig is mijn boete wel kwijtgescholden, want dat was dus onterecht zo bleek later. En bedankt de overheid!

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

hulp bij zorgtoeslag aanvragen ver te zoeken

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer