Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
zorgverzekeringen

Home - Profile - Archives - Friends

levens verzekeringen

Posted on 26/11/2011 at 17:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik wil dit 2010 van start met een artikel over levens verzekeringen. Veel mensen vinden dit morbide onderwerp, maar geloof me als ik zeg dat dit contract is belangrijk als een zal en moet net zo serieus als de ziektekostenverzekering 2012 worden genomen. Vanwege de lengte van dit artikel in de gegevens die ik heb gegeven hoofdstukken voor een gemakkelijke aflezing. Ik hoop dat dit zal onderwijzen over het belang van levensverzekeringen en de noodzaak ervan. (Opmerking: Voor een beter begrip van de "U" is het beleid eigenaar en de verzekerde)

Hoofdstukken:

1 = Inleiding

2 = Wanneer / Als u Life Insurance

3 = Het verschil tussen een makelaar en verzekeringsagent

= 4 Soorten van beleid

5 = Wat zijn de populaire vormen van automobilisten en motorrijders

6 = Het medisch onderzoek

1) Over het leven verzekeringen algemeen:
Dit is een contract tussen u en een verzekeringsmaatschappij tot een bepaald bedrag (de premie) betalen aan een bedrijf in ruil voor een uitkering (de uitkering bij overlijden, de waarde, beleid of bedrag) aan de begunstigde (de persoon die wil om betaald te krijgen in de tijd van uw overlijden). Dit kan variëren afhankelijk van het type van het beleid (dat tijdelijk zal worden besproken), je gezondheid, je hobby's, uw verzekeringsmaatschappij, zoals u kunt de premies betalen, en de hoogte van de uitkering. Het lijkt overweldigend, maar het is niet als u de juiste agent of makelaar.

Nu veel mensen kunnen zeggen dat Life Insurance is net als gokken. U bent wedden dat je zal sterven op een bepaalde tijd en inzet van de verzekeringsmaatschappij dat niet zal worden. Indien de verzekeraar wint, houdt de prijzen als je wint ... Nou, het sterft en de overlijdensuitkering gaat naar de begunstigde. Dit is een zeer morbide dingen en zien of dit het geval is kun je hetzelfde zeggen voor de zorgverzekering, autoverzekering, en huur. De waarheid is dat je levensverzekering nodig hebt om de last van uw overlijden te verlichten. Voorbeeld 1: Een echtpaar, beide professionals die zeer goed te verdienen voor een leven lang en hebben een zoon net als iedere andere familie heeft maandelijkse kosten en het paar heeft een 1 dood. De kans dat de echtgenoot terug te keren naar de volgende dag het werk is erg dun. De kans is groot, in feite, dat uw vermogen om in uw carrière functie in gevaar zullen lager zijn als gevolg van het niet kunnen betalen of dat ze hun spaargeld of investeringen te gebruiken om deze kosten niet opgenomen te betalen in de kosten dood en begrafeniskosten. Dit kan financieel verwoestende. Voorbeeld 2: een laag gemiddeld inkomen van het huishouden, een overlijden in een van inkomen. Hoe zal de familie in staat zijn om hun huidige financiële levensstijl te onderhouden?

Levensverzekeringen is over de mogelijkheid om het risico van financiële lasten te verlagen. Dit kan in de vorm van geld of eenvoudige belastingen door middel van estate planning.

Belangrijkste definities:

De verzekerde: de persoon die wordt gedekt door de verzekeringsmaatschappij (hij / zij heeft geen beleid om de eigenaar)

L '(politieke) Eigenaar: De enige die de premie betaalt, de begunstigde controles, en heeft in hoofdzaak de bestaande (en niet om er zeker van ... Ik hoop dat je begrijpt dat kan worden of / of).

Nominale bedrag: Ook bekend als de uitkering bij overlijden. Het te betalen bedrag aan de begunstigde.

De Begunstigde: En "de persoon / personen / organisaties die het nominale bedrag (dood) te ontvangen

2) Wanneer / Als je levensverzekering:
Eerst moet u uw begunstigde herzien een keer per jaar en uw beleid ongeveer een keer om de 2-3 jaar. Dit is gratis! U moet ervoor zorgen dat de begunstigden zijn de mensen / persoon die je wilt betaald worden! Scheiding, overlijden, onenigheid, of iets dergelijks kan je van gedachten verandert over een bepaalde persoon voor de uitkering in om ervoor te zorgen dat u de juiste mensen, goederen / vertrouwen, en / of organisatie (bij voorkeur non-profit) naar ontvangen de uitkering. Bovendien is het nodig te onderzoeken of om de 2-3 jaar, omdat veel bedrijven kunnen een prijs te verlagen of te verhogen het voordeel te bieden of om het beleid te vernieuwen, of als je een concurrent die ziet dat u de betaalde premies kan concurreren voor uw bedrijf. In ieder geval, dit is iets wat u zou moeten overwegen om geld te besparen of het bedrag van de politiek te verhogen! Dit is een win-win voor u, zodat er geen reden om niet te zijn.

3) het leven verzekeringsagent of makelaar, wat is het verschil?
Het belangrijkste verschil is meestal een agent is een onafhankelijk man van de verkoop die meestal werkt met verschillende verzekeringsmaatschappijen, teneinde de klant de best mogelijke beleid, terwijl de makelaar werkt voor een bepaald bedrijf. Mijn persoonlijke advies: altijd kiezen voor een agent. 01:00 Niet omdat ik mezelf, maar omdat een agent kan uit te kijken naar uw voordeel, het verstrekken van offertes, types, stuurprogramma's die beschikbaar zijn (later uitgelegd), en de voors / tegens over elke verzekeringsmaatschappij. Als je niet als een bepaalde verzekeringsmaatschappij, agent en zegt dat het nu moet aan de vervoerder te gaan (als ze aanhouden of andere vreemde reden, vuur hem). Kopers WAARSCHUWING: Het middel moet worden betaald door de vervoerder is gekozen, niet van jou in het bijzonder. Als een agent vraagt ​​om geld van te voren voor alles, RUN! Er zijn ook adviseurs verzekering die u betaalt voor, maar zaken eenvoudig te houden, om een ​​agent te zien. Consultants en agenten zijn ook geweldig om het huidige beleid te herzien om lagere premies verhogen of uitkeringen.

4) Soorten beleid:
Er zijn twee hoofdcategorieën: de lange termijn verzekering en permanent. Binnen elk van de twee categorieën zijn sub-categorieën. We leggen in een oogopslag in om voor u de beste keuze te maken voor u en uw dierbaren. Vergeet niet dat u vastgoed / trust of organisatie als begunstigde te hebben. (Opmerking: Er zijn meer sub-sub-categorieën binnen deze sub-categorieën, maar de verschillen zijn zo klein en leg uit dat ik niet heb opgenomen in dit artikel Als je praat met een exploitant die over voldoende kennis om dit product. wie weet wat vragen te stellen en weten of de agent voor u geschikt is).

Term Verzekering: Een beleid dat de tijdelijke enige begunstigde betaalt bij het overlijden van de verzekerde (je) binnen een bepaalde tijd (vandaar de "Term" woord). Term verzekering is meestal minder duur met een kleinere uitkering bij overlijden. Sommige vereisen geen medische onderzoeken, maar verwacht een hogere premie te betalen, omdat het risico van de verzekeraar is onbekend. Verder term verzekering over het algemeen niet ophopen contante waarde (uitgelegd in permanente verzekering), maar kan worden gekocht op de top van uw vaste beleid (voor degenen die misschien al dekking):

Convertible Duur: Mogelijkheid van permanente beleid. Er zijn een aantal echt goede beleid dat niet nodig medisch onderzoek, de geschiedenis bestuurder of gevaarlijke beroepen op enig moment om te zetten naar een permanente dekking gegarandeerd met alle voordelen van permanente verzekeringen te bieden heeft.

Hernieuwbare: Geschikt voor verlenging van een lange-termijn beleid zonder bewijs van de verzekerbaarheid.

Level Term: Premies vastgesteld voor een bepaalde periode van tijd toeneemt (ideaal voor degenen die jong zijn en verwachten dat binnen 10 jaar om een ​​loonsverhoging te krijgen).

Oplopend / aflopend Lengte: verhogen of te verlagen dekking voor de duur, terwijl de premie gelijk blijft.

Groep Term: meestal gebruikt voor werkgevers of verenigingen. Dit omvat meer mensen om de premies te verlagen. (Ideaal voor kleine ondernemers)

Permanente verzekering: Net zoals de naam al doet vermoeden, is dit biedt dekking voor de duur van de verzekerde. Het bouwt ook een contante waarde voor fiscale doeleinden die is geweldig, want als het geld geleend zelf, met behulp van deze waarde in geld, zijn er geen fiscale gevolgen. Er zijn maar weinig beleid kan hebben in het algemeen teruggetrokken tax-free. Maar in de meeste gevallen, als u terug te trekken van de contante waarde betaalt u alleen de belastingen op premies (het bedrag dat gegroeid is), dat is fantastisch. Zorg ervoor dat uw agent weet niet te krijgen van de contante waarde te groeien dan de overlijdensuitkering wijze onderworpen is aan de 10% belasting! Verzendkosten kunnen ook van toepassing wanneer u kiezen voor meer informatie contact op met een agent die u kunnen helpen met deze gegevens. Je zou moeten overwegen permanent verzekering als je een gezin en het niet erg vindt een verhoging van de premies (betaalde bedrag) voor een paar dollars over de looptijd.

Traditioneel Whole Life: Betaal een vast bedrag van de premie te dekken voor het leven van de verzekerde die ook ophopen contante waarde.

Eenmalige premie Whole Life verzekering: hele leven verzekering voor een flat-rate (meestal 1 tot forfaitair bedrag is zeer groot om een ​​groot voordeel voor de dood te krijgen).

Deelnemende hele leven verzekeringen: Net zoals bij de traditionele hele leven als je niet te betalen dividenden die kunnen worden gebruikt als geld of dividenden te betalen voor jou! Er is geen garantie dat u het dividend worden uitgekeerd, is dit gebaseerd op de prestaties binnen de verzekeringsmaatschappij.

Beperkte uitkering gehele levensverzekering: beperkte betalingen voor het leven, maar vereist een hogere premie, omdat zij in feite betalen voor een kortere tijd. Dit kan worden gebaseerd op betalingen hoeveelheden (10, 20, 30, betalingen, enz.) of een bepaalde leeftijd (hele leven is toegekend voor maximaal 65, 75, 85, enz..)

Universal Life Insurance: flexibele prijzen met flexibele gezicht bedragen (de overlijdensuitkering) met een prijs van ontbundelde factoren. Vb: Als u betaalt X bedrag aan geld, bent u verzekerd voor een hoeveelheid X

Indexed Universal Life: Flexibele premium / voordelen met de contante waarde is gekoppeld aan de prestaties van een bepaalde financiële index. De meeste verzekeringsmaatschappijen credit rate (% groei) zal niet onder de nul.

Variabele Life Insurance: In het geval van de dood en de contante waarde fluctueert op basis van beleggingsprestaties van een afzonderlijke rekening beleggingsmogelijkheden. Meestal verzekeringen garanderen dat de uitkering niet beneden een bepaald minimum.

Variabele Universal Life Insurance (ook bekend als flexibele premie variabele levensverzekeringen Universal Life & II / 2): Een combinatie van variabelen en Universal, die premie / uitkering bij overlijden de flexibiliteit en de flexibiliteit van de investeringen heeft.

Last Survivor Universal Life Insurance (ook bekend als survival of "Second om te sterven" verzekering): omvat twee personen en de overlijdensuitkering wordt slechts betaald wanneer beide verzekeraars zijn overleden. Dit is fantastisch en een beetje 'een noodzaak voor gezinnen die te betalen belasting op onroerende goederen (meestal high-vermogende particulieren).

5) Riders Life Insurance, wat is het en waarom is het erg belangrijk:
Rider is de naam van een voordeel dat wordt toegevoegd aan uw beleid. Deze integratie biedt speciale beleid dat kan worden gemengd en gecombineerd. Er zijn vele soorten van chauffeurs dat ik een ander artikel voor de Riders (en verzekeraars voegen vaak nieuwe types van bestuurders) schrijven, maar ik wil in ieder geval de naam van de meest populaire (en, naar mijn mening, de belangrijkste) dat je moet sterk overwegen bij het kiezen van een beleid. Riders toe te voegen aan de kosten van de premie, maar niet lichtvaardig omgaan met de drivers, kan een life saver zijn!

Overlijden door een ongeval Benefit Rider (AD & D): extra sterfgevallen zal worden uitgekeerd aan de begunstigde als je sterft als een gevolg van een ongeval (bijvoorbeeld auto-ongelukken, een daling van de trap af). Dit is vooral belangrijk als de verzekeraar reizen vaak relatief jong en heeft een gezin. Waarschuwing: U mag AD & D verzekering apart worden aangeschaft.

Overlijden door een ongeval en Dismemberment Rider: Zoals hierboven, maar als je verliest twee ledematen of gezicht zal de uitkering bij overlijden te betalen. De hotelvoorwaarden kunnen bieden kleine hoeveelheden als je verliest een ledemaat of een oog. Dit is ideaal voor degenen die werken met hun handen.

Arbeidsongeschiktheid Inkomen Rider: Je zal een maandelijks inkomen te ontvangen als u volledig en duurzaam arbeidsongeschikt. U bent verzekerd van een bepaalde inkomensgrens. Besteed aandacht aan dit detail, afhankelijk van het beleid dat zal je betalen is afhankelijk van hoe lang duurt de handicap of de tijd van de piloot.

Gegarandeerd verzekerbaarheid rider: De mogelijkheid om aanvullende dekking te kopen in stappen op basis van leeftijd of jaren van de politiek, zonder dat de geschiktheid van de verzekering te controleren.

Level Term Rider: Het zorgt voor een vast bedrag van term verzekering toegevoegd aan uw vaste beleid. Deze pilot kan toevoegen 3-5 maal de uitkering bij overlijden of uw politiek. Geen slechte deal!

Afzien van Premium Rider: Als u gehandicapte die is het onvermogen om / inkomsten te werken, overgave vrijgesteld van de betaling van de premies, terwijl het uw beleid is nog steeds van kracht! Er is een enorme kloof tussen het beleid en de verzekeraars, zodat de duivel in de details van deze pilot.

Gezinsinkomen Voordeel Rider: In geval van overlijden van de verzekerde, de loper zal inkomen voor een bepaalde periode van tijd voor uw gezin.

Rider Versnelde dood: een verzekeraar die is gediagnosticeerd met een terminale ziekte zal 25-40% van de overlijdensuitkering beleid kan baseren (de beslissing wordt gemaakt tussen de verzekeraar en de verzekeringsmaatschappij) te ontvangen. Dit zal lager de uitkering bij overlijden, echter, afhankelijk van de financiën of levensstijl living, de loper moet niet lichtvaardig worden genomen en moet serieus overwegen.

Long-Term Care Rider: Als de zorgverzekeraar gedwongen verblijf in een verpleeg-of verzorgingshuis thuis te ontvangen, deze pilot zal de maandelijkse betalingen. Let op: langdurige zorg verzekering kan afzonderlijk worden aangeschaft voor meer voordelen.

6) Het medisch onderzoek:
Dit gedeelte is niet zo ver uit angst, maar geestelijk (en misschien fysiek) voor te bereiden op het medisch onderzoek, zodat op deze manier weet je wat je verwachten en kunt zo veel druk mogelijk, terwijl het ontvangen van de uitkering bij overlijden hoger kunnen. Dit moet echt geen reden tot zorg als je werkt regelmatig en handhaven van een gezonde gewoonte van het eten (let op ik zei Diëten en voedingsgewoonten. Ze werken niet voor de lange termijn).

Het examen is verplicht voor de meeste verzekeringen. Veel overlijdensrisicoverzekeringen heeft dat niet nodig, maar verwacht een lage uitkering bij overlijden en de premie / of hoger. Het idee van het examen is niet alleen om te zien of u verzekerbaar, maar ook om te zien hoeveel u zal de verzekeraar / beleid eigenaar te laden. Het examen wordt gedaan door een professionele "verpleegsters", die zijn onafhankelijke contractanten ingehuurd door de verzekeringsmaatschappij, of komen bij u thuis of op kantoor, waar u / de verzekering kaart. Ik ben gemachtigd gezondheidswerkers, zodat zij weten wat te zoeken! In enkele gevallen kan de verzekeringsmaatschappij kan verzoeken om een ​​'arts verklaring (APS) "van uw arts. Dit moet worden verstrekt door de arts en niet de kopieën voor jou. TIP: Het werk "paramedicus" is aan de verzekeringsmaatschappij geeft een reden om de premies te verhogen om geen details die niet gevraagd te geven.

Eerste deel (deel 1 of deel heet A) is voltooid door de agent of door jou. Deel 2 / B maakt deel uit van de paramedische of arts. Het beste ding om te doen is uw tussenpersoon contact opnemen met een specialist paramedische examens mobiel examen voor u gemakkelijker. Paramedic neemt contact met u op om een ​​afspraak te regelen. De test is geen optie dus het is niet een kwestie van ja of nee, maar wanneer en waar. Dit gaat in op de totale kosten u niets, maar de tijd om de tijd, levensverzekeringen is belangrijk!

De paramedicus / arts zal uw medische geschiedenis (vragen), fysieke metingen van lengte en gewicht, bloeddruk, hartslag, bloed en urine. Nader onderzoek zal variëren afhankelijk van de leeftijd en de hoeveelheid van de politiek (ja, hoe hoger de uitkering bij overlijden = de test meer te leveren). Nu, als het beleid substantieel is, kan de verzekeringsmaatschappij niet versturen een paramedicus, maar vereisen een arts is waar medische keuring voor je. Uiteraard wordt dit gekozen door de verzekeringsmaatschappij, dus ik herinner me mijn eerste board! Dit onderzoek kan ook een loopband test en meer tests om te zien of u in aanmerking komt voor de gek die grote hoeveelheid en lage kwaliteit. Aan de andere kant, als u kiest voor een verzekeringspolis naar beneden, zal een paramedicus alleen moeten doen eenvoudige test, die al eerder zei, zonder bijkomende tests.

Wat ze zijn op zoek naar: paramedicus / Artsen zijn op zoek naar de gezondheid omstandigheden die kunnen verkorten het leven. Vergeet niet, verzekeringsmaatschappijen zijn hier om een ​​zaken te doen en als je een schuld, dan kun je niet wilt dat een risico te nemen of de premie te verhogen om het risico aanvaardbaar. Bloed en urine wordt genomen om het volgende te zien:

- Uw HIV-antistoffen of antigenen

- Cholesterol en verwante lipiden

- Antistoffen tegen hepatitis

- Lever / nieren

- Diabetes

- Ongevoeligheid voor storingen

- Prostaat Specifiek Antigeen (PSA)

- Het testen van drugs zoals cocaïne

Het resultaat: ze zijn rechtstreeks naar uw kantoor aan huis verzekeraars van de verzekeringsmaatschappij ter beoordeling. Vele keren dat u kunt aanvragen (moet schriftelijk verzoek) om een ​​kopie van de uitslag zal ontvangen, zal echter veel verzekeringsmaatschappijen automatisch doen. Vaak vinden ze fout, maar meestal geen probleem en gewoon praten met uw arts voor een follow-up (denk aan, de verzekeringsmaatschappij zal in deze examens look met een 'kegel tand einde "om te zien wat de risico's ). De Underwriters zal de resultaten van de onderzoeken en de toepassing (denk aan de 1 / a Well?, Nu willen ze zien of je nog liggen) en bepalen de premie. Rokers meer betalen, geen nicotine in uw systeem wordt beschouwd als een roker, zelfs als het alleen maar sociaal.

De prijs wordt bepaald door een categorie die u passen inch Dat hangt af van de verzekeringsmaatschappij als een factor, maar de algemene regel is dat als je een hoger risico, u de hoogste kwaliteit te betalen. Als u risico loopt op standaarden, betaalt u een standaard-premie, en als je een voorkeur risico, zul je een lage premie te betalen.

U kunt weigeren de polis na ontvangst van de definitieve offerte na het examen, maar ik onthoud dit: Alle resultaten zullen deel uitmaken van de groep databank MIB (Medische Informatie Bureau) te worden. Dit is een clearinghouse van medische informatie die verzekeraars gebruiken om de informatie op te slaan na de aanvraag voor de Life / Gezondheid / Handicap Inkomen / Long Term Care / kritieke ziekte verzekering. Dus voor zeven jaar zal zijn op de database. U ontvangt een gratis jaarverslag (zoals een credit check) om hun website, die ik onder op de bodem van dit artikel.

Nu je weet dat bijna alles wat er te weten over het leven verzekeringen. Ik hoop dat je beseft hoe belangrijk het is. Het lijkt misschien veel, maar het moeilijkste deel is gewoon om te kiezen welk type beleid is voor u. Dit kan gedaan worden met de hulp van uw agent. Op het einde, iedereen is anders en iedereen moet rekening met hun specifieke situatie en de noodzaak voor de begunstigden. Als u de minste zorg voor een dierbare met betrekking tot wat er zal gebeuren als het was niet meer bij ons, dan moet u overwegen levensverzekeringen. Er is echt een gevoel van opluchting als je eenmaal weet dat u en uw dierbaren, ongeacht wat er wordt gedaan of dat de persoon die onder. Voor velen die het gevoel hebben dat hun geliefden niet in de overlijdensuitkering als gevolg van alles wat het geval is ("verdien genoeg geld om te overleven" is de grootste reden waarom hoor ik tegen het leven verzekeringen), dit kan nodig een eenvoudig gebaar laatste "I love you" of waardering voor hen te zijn in je leven.

wetten in verzekeringsland

Posted on 26/11/2011 at 17:24 - 4 Comments - Post Comment - Link

Dit project was een eye-opener voor mij. Het is zeer relevant voor de moderne tijd en als we begrijpen dat de toekomst van India is het vast dat het land loopt. goedkoopste zorgverzekering 2012 Rechten van de bescherming van de consument is een belangrijk onderwerp in de moderne tijd. De wet kan effectief worden gebruikt om het misbruik van de gewone mensen veelal ongeletterde massa die niet begrijpen de regels en voorschriften die moeten worden gevolgd terwijl het kopen van bepaald punt te stoppen. En 'de wet, de regulator van de maatschappij, wie kan dit misbruik te stoppen plaatsvindt. En 'het mogelijk om in te voegen regels effectieve begeleiding van een echt product en de controle van de juiste prijs. Nooit meer belastingen moeten worden uitgegeven onder de wens van de verkoper. Ik ging door te verwijzen naar boeken geschreven door Avtar Singh, Venkat Rao en anderen. Het is een groot plezier en leerzame cursus over dit onderwerp en doe een project dat is van het grootste belang in het huidige scenario.

Definitie van 'consument
De woorden "consument", "verbruikt", "consumptie" is vrij gelijkaardig, en wanneer het is gedefinieerd, de definitie van de inhoud in te gaan op elk van hen, waar ze zich voordoen in dezelfde handeling.
Artikel 2 van de 'consument' waarvan de werking wordt gedefinieerd. Volgens hem zal de definitie van de consument niet over een cliënt die bezig is een advocaat voor de professionele diensten.
Consument: elke persoon die:
- Koop de goederen tegen een prijs die is betaald of toegezegd of gedeeltelijk betaald en deels toegezegd of onder welk systeem dan wel uitgestelde betaling en omvat alle gebruikers van dergelijke andere goederen dan de persoon die dergelijke goederen koopt voor betaalde vergoeding of beloofd of gedeeltelijk beloofd, of een systeem van uitgestelde betaling wanneer een dergelijk gebruik is gedaan met de toestemming van de persoon, maar omvat niet een persoon die een dergelijke goederen verkrijgt voor wederverkoop of voor enig commercieel doel
- Huur of van een dienst, voor een prijs die is betaald of toegezegd of gedeeltelijk betaalde of toegezegde of gedeeltelijk in een systeem van uitgestelde betaling en omvat elke begunstigde van die andere diensten dan de persoon die neemt of gebruik maakt van de diensten voor betaalde of beloofd of gedeeltelijk betaalde of toegezegde of gedeeltelijk in elk systeem van uitstel van betaling, wanneer deze diensten zijn gemaakt van met de goedkeuring van de eerste persoon, maar niet een persoon die een dergelijke diensten gebruikt voor commerciële ondersteuning

In het Black Law Dictionary, wat betekent:
Iemand die consumeert. Personen die aankoop, het gebruik, behoudt of van de producten en diensten. Een lid van dat grote klasse van mensen die zijn getroffen door prijsbeleid, financiering praktijken, de kwaliteit van goederen en diensten, waardoor de incasso schuld en andere zakelijke praktijken waarvoor zij hebben vastgesteld de staat en federale wetten consument.

OBJECTVES VAN HET RECHT
De handeling is gewijd, zoals de preambule blijkt, een betere bescherming van consumentenrechten en te dien einde aan de bepalingen te maken voor de vestiging van de consument gemeenten en andere overheden voor de beslechting van consumentengeschillen en andere gerelateerde onderwerpen. In de verklaring van de objecten, patronen, ze zeggen dat de handeling en probeert snel en eenvoudig redressal aan consumentengeschillen. Bijna rechter machine is opgericht op district, de staat en de centrale. Deze quasi-rechterlijke organen houden zich aan het principe van natuurlijke gerechtigheid en de macht hebben om hulp te geven aan een specifieke aard en toe te wijzen, indien nodig, vergoeding voor de consument. Sancties bij niet naleving van de instructies die door bijna de rechtbanken zijn voorzien.
Het voorwerp en het doel van het maken van de wet is om eenvoudige remedie, goedkoper en sneller voor consumenten te maken met klachten tegen gebrekkige goederen en diensten gebrekkig en voor die quasi-rechterlijke machines wordt gevraagd vast te stellen op districtsniveau, staats-en nationale . Deze quasi-rechterlijke organen zijn verplicht om het principe van natuurlijke rechtvaardigheid toe te passen en de kracht om hulp te geven aan de specifieke aard en benoemt waar heb nodig, compensatie voor de consument.

VERZEKERING
Een werkdefinitie van verzekeringen is dat het
- Het voordeel door een bepaalde soort van compensatie contract, genaamd een verzekering;
- Wat is uitgebracht door een van de verschillende soorten rechtspersonen (naamloze vennootschappen, onderlinge, wederzijdse, of Lloyd's syndicaat, bijvoorbeeld), die elk kunnen worden genoemd een verzekeraar;
- In welke de verzekeraar akkoord te betalen ten behoeve van of aan een andere partij schadeloos te stellen, genaamd een verzekeringnemer of verzekerde;
- Wat beschermt de verzekerde tegen schade veroorzaakt door deze risico's onderworpen aan compensatie in ruil voor een tegenprestatie bekend als een verzekeringspremie.
De invloed van verzekering op de wet van misdaden was aanzienlijk, zowel in theorie en praktijk. Verzekering heeft ondermijnd een van de belangrijkste functies van de schade award, en is vraagtekens bij de waarde van de adviezen die door de rechter te bepalen welke specifieke test van de aansprakelijkheid is passend in de gegeven omstandigheden.
Los van het feit dat in bepaalde omstandigheden, het beginsel van verantwoordelijkheid is geschikt bedoeling is van fraude, nalatigheid of risicoaansprakelijkheid, het doel van het gemene recht schade blijft hetzelfde. Het voornaamste doel van een toekenning van schadevergoeding is om het slachtoffer te compenseren voor zijn verlies, om zo dicht mogelijk bij het standpunt dat het zou doen, maar voor het misdrijf van criminele herstellen. Maar de schade is een andere: het maken van de misdadiger, die moet een toekenning van een schadevergoeding te voldoen, de rechtbanken proberen om anderen te ontmoedigen om het plegen van soortgelijke fouten bochtig.

Verzekering tast het doel van secundaire schade, terwijl ervoor te zorgen dat het voornaamste doel is vaak bereikt.
Het kan nauwelijks realistisch gezegd dat gedaagden worden afgeschrikt door het vooruitzicht van het verlies van de gegarandeerde bonussen of het verhogen van de premie voor de vernieuwing van hun beleid. Eens gaf toe dat de verzekeringsmaatschappij het enige doel van de vergoeding van schade maakt, maar de onrechtmatige handeling zelf kwetsbaar wordt voor aanvallen, want er zijn zoveel manieren, wat misschien meer gewoon verkeerd-en administratief goedkoper om een ​​slachtoffer voor een compensatie van schade hij heeft geleden.
Op het eerste gezicht, waar een persoon lijdt aan verlies van algemeen erkend als het resultaat van een ander besluit, dan moeten om dit verlies te overwinnen. Maar om goede redenen, hebben de rechtbanken geoordeeld dat onder bepaalde omstandigheden, de acteur zal hebben om zijn slachtoffer te vergoeden alleen als hij een fout heeft begaan. Het slachtoffer recht op schadevergoeding is dan verminderd in een poging om eerlijk voor beide partijen. De rechtbanken hebben een beleidsbeslissing dat in de omstandigheden, is het eerlijk te belonen een verdachte die al zorg voor, het beschermen van hem van de aansprakelijkheid voor de gevolgen van zijn daden en dat, als uitvloeisel daarvan, de acteur moet doen van zijn schadevergoeding. De politieke beslissing wordt genomen in de veronderstelling dat de dief zou moeten betalen voor de schade, maar voor deze bescherming, maar geenszins volgt dat dezelfde beslissing zou worden gemaakt als er een risico van de dader te hebben op schadevergoeding te geven.

Het is moeilijk te beoordelen van het slachtoffer recht op schadevergoeding dient te worden verlaagd wanneer de aftrek wordt niet gerechtvaardigd door een overeenkomstige voordeel voor de overtreder. De storing eis niet langer haar rol te spelen in niveau tussen de legitieme verwachtingen van het slachtoffer en de legitieme verwachtingen van de misdadiger, en gewoon wordt een belemmering voor de voortgang van het slachtoffer op schadevergoeding. Als je accepteert dat niemand kan verzekeren tegen aansprakelijkheid voor schade met opzet veroorzaakt aan een ander, kan dan vergelijkbare argumenten worden gemaakt door de ontoereikendheid van de slachtoffers, in bepaalde omstandigheden op het voornemen blijken te kwetsen of erger nog, wanneer irrelevant voor de crimineel, als hij dat bedoeling was of niet.

Nogmaals, is het slachtoffer recht op vergoeding verminderd zonder dat wordt elke overeenkomstige prestatie voor de crimineel.
Heeft echter invloed op de verzekering burgerlijk aansprakelijkheid op een veel praktischer. Terwijl het feit dat de verzekering niet is op zich een reden voor het opleggen van aansprakelijkheid, kan er geen twijfel over bestaan ​​dat het doet toe te voegen "een beetje meer tractie" voor de ketting aan een criminele verantwoordelijkheden.
Hoe goed heeft nieuwe horizonten op schadevergoeding gegeven, het is waar dat traditioneel wordt hij beschouwd als de rechter die een verdachte was verzekerd op de hoogte, maar "die dagen zijn voorbij", en is nu vaak openlijk erkend dat de verdachte was verzekerd.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer