Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mijn kijk

Home - Profile - Archives - Friends

Ruzie

Posted on 19/2/2014 at 19:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ruzie's/discussies

Ruzie thuis is nooit fijn, dat vindt iedereen maar soms is ruzie wel fijn omdat als het dan voorbij is je alle problemen er uit hebt kunnen gooien. En dan voel je je best wel opgelucht. Ouders, maar ook de pubers zelf zullen merken dat ze vaker ruzie krijgen. Vaak nog om de meest kleine dingen. Vooral als je ook nog een klein broertje of zusje hebt. Bijvoorbeeld: je komt thuis van school en je kleine zusje heeft je make-up gepakt en door elkaar gemixt. Al je kledinggeld weg! Je wordt boos op haar en je begint te schreeuwen naar haar. Je zusje begint meteen te huilen en je ouders merken het. Ze vragen wat er aan de hand is, maar ondertussen luisteren ze alleen maar naar je zusje. Jij krijgt straf of je ouders zien de gelegenheid om een preek te geven over je spullen opruimen en je 'volwassener' gaan gedragen tegen je zusje. En jij wordt alleen maar nog bozer omdat je zusje je make-up heeft gestolen maar niemand daar wat ov zegt tegen haar of je het geld teruggeven wat je hebt betaald voor de make-up. Grrrrr.... Ik heb het zelf nog nooit echt op deze manier meegemaakt maar ik hoor dit soort verhalen wel van klasgenoten/vriendinnen.

Tips voor ouders:

Als u al merkt dat uw kind chagrijnig is, vraag dan wat er is. Als hij/zij zegt dat er niks is, laat hem/haar ook met rust. Dat maakt kinderen alleen maar geïrriteerd terwijl ze dat al zijn. En dat kan prikkels veroorzaken.

Tips voor kinderen:

Ne ouders bedoelen het goed al is het soms niet te merken😉


Iets over mezelf

Posted on 16/2/2014 at 20:06 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo, 

ik ben Zoë en ik ben 12 jaar. Dit blog is voor pubers die willen vergelijken met mij, en voor ouders van pubers om het eens van de andere kant te bekijken in plaats van pffft...wat kan mijn kind soms vervelend zijn😉. Ik hoop dat ik iets voor jullie kan betekenen. 

mijn school:

Ik zit op het Grotius college en ik doe VWO. Ik vind het een hele leuke school alleen soms heb ik gewoon (naar mijn mening) te veel huiswerk. Ik heb moeite met Wiskunde en Latijn maar dat probeer ik ook te verbeteren. Ik werk ook met een Ipad klas maar daar vertel ik later nog wel over. Maar gelukkig heb ik mijn moeder die me heel erg goed helpt. Ik heb veel aan haar steun in het huiswerk en ik denk dat veel kinderen dat fijn vinden. Dus een tip voor ouders is dat je ook eens moet vragen aan ze of je ze kan helpen met huiswerk want soms hebben ze er moeite mee dat te vragen. Als ze geen hulp nodig hebben ga het dan ook niet doordrammen want ze hebben er ech geen behoefte aan om zeurende ouders EN huiswerk te hebben. Natuurlijk bedoelt u het goed maar het huiswerk zelf is al vervelend. Verder is het belangrijk dat je in de brugklas goed in de gaten houdt hoe het gaat met het huiswerk. Verder zal ik als u zelf niet zo goed ben in een bepaald vak iemand regelen waar uw zoon/dochter terecht kan voor hulp. 

Ik hoop dat jullie genoeg weten over mij. 

Groetjes, Zoë

ps: Alles wat ik zeg over ouders is gewoon vanaf mijn perspectief gezien dus niet beledigd zijn😉

 

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer