Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zoveel media voor jou

Belgen krijgen loonstrook per mail

Belgen kunnen hun loonstrookje binnenkort ook per mail verwachten. Toesturen per post is niet langer verplicht, zo meldde de staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging Vincent van Quickenborne zaterdag.

Als werkgevers inderdaad alle loonbriefjes inderdaad via internet zouden versturen, zijn ze 362 miljoen euro goedkoper uit, aldus de staatssecretaris. Van Quickenborne, bijgenaamd Quickie, zorgde inmiddels voor een waslijst aan simpele verbeteringen. Zo kunnen Belgen tegenwoordig de geboorte aangeven in het ziekenhuis, verkeersboetes betalen per bank en hoeven ze geen belasting meer te betalen op een bruiloft.

Minister Pechtold van Bestuurlijke Vernieuwing kwam in april een dagje kijken op het ministerie van Van Quickenborne, om ideeŽn op te doen.

09:57 - 21/5/2006 - comments {0} - post comment

Finland wint Eurovisie Songfestival

Finland heeft zaterdagavond in de Griekse hoofdstad Athene de 51e editie van het Eurovisie Songfestival gewonnen. De groep Lordi sleepte met het nummer Hard Rock Hallelujah de meeste punten (292) binnen van het stemmende publiek.

Het was de eerste keer dat Finland op het Europese liedjesfestijn zegevierde. De leden van Lordi baarden opzien door op te treden als monsters. Rusland (248) werd tweede, BosniŽ-Herzegovina (217) derde. "Putting fun back into rock and rock back into Eurovision", was het motto van de voor het Songfestival ongekende act.


Het nummer Hard Rock Hallelujah van het Finse Lordi was het populairst onder de stemmers

Volgens het officiŽle kandidatenboek van het Songfestival is Lordi de "meest rockende" inzending sinds ABBA's Waterloo in 1974. De band behaalde in 2002 in Finland een platina-status met het debuutalbum Get Heavy.

Monsters

De artiesten zien er dan wel als monsters uit, ze veroordelen kwaad ten zeerste. Hun fascinatie voor de dood wordt volgens hen vaak verkeerd geÔnterpreteerd. Om hun goede bedoelingen te onderstrepen maakten ze de hit Devil Is A Loser. "Onze muziek kan je vergelijken met horrorfilms: hoe enger de film, hoe meer lol je hebt. En rockmuziek moet in het teken staan van lol", aldus frontman Mister Lordi.

Nederland was er afgelopen donderdag in de voorronde met 23 deelnemers niet in geslaagd een van de tien finaleplaatsen te winnen. De Nederlandse inzending, het Limburgse meidentrio Treble met Amambanda, kwam niet verder dan een 20e plaats, bleek uit de zondagochtend openbaar gemaakte uitslag. Finland moest ook aan de voorronde meedoen en vergaarde daar al de meeste punten, voor BosniŽ en Rusland.

09:55 - 21/5/2006 - comments {0} - post comment

welkom

Welkom op de nieuwe mediasite zoveel media voor jou!

In de toekomst komt hier medianieuws te staan.

 

09:50 - 21/5/2006 - comments {0} - post comment

Description
medianieuws

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Belgen krijgen loonstrook per mail
- Finland wint Eurovisie Songfestival
- welkom

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer