Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het zware leven van de eeuwige jojo,afvallen en opstaan

Description

ALs je zwaar bent, is je leven ook zwaar! Dat klinkt dramatisch maar echt alles wat voor een normaal persoon vanzelfsprekend is, word voor een dikkert steeds lastiger, moeilijker en met recht zwaarder


«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Zwaar leven,.....hoe het zo kwam.....het breekpunt

133 kilo, schoon aan de haak!......Mag het ietsje meer zijn? Nee alsjebliefd niet, nu niet, later niet , nooit niet meer..........wat een gewicht.

Als je je hele leve al niets anders gedaan hebt dan lijnen en aankomen, word je op een gegeven moment een beetje laks, ruimdenkend, makkelijk, en wanhopig. Denk ik. Ik tenminste wel!

6 jaar was ik geloof ik toen de eerste diëtiste me vertelde dat ik niet meer mocht snoepen, geen pindakaas op brood mocht alleen als je het brood er doorheen zag, Beetje meer bewegen en dan groeide ik vanzelf uit mijn puppy vet en leefde nog lang en gelukkig. En dat alles terwijl ze een enorme moorkop onder  mijn 6 jarige hongerige snoetje zat weg te kanen omdat er waarschijnlijk een collega jarig was en iets trakteerde wat niet in de schijf van 5 stond.

 

En ik viel af,...een paar kilo, en kwam aan, en groeide, werd langer en was altijd het meisje met de dikste buik en billen van de klas. Uiteraard een leuk pestobject hoewel ik hier geen ernstige trauma's mee heb opgelopen, wel een cynische zelfspot.  Ook als puber had ik een maatje meer, en droeg pantybroekjes onder de stretsch spijkerbroek die nu skinny's heten om de buik plat te krijgen waardoor je aan het eind van de dag als je thuis kwam en alles uittrok als een soort stripfiguur uit elkaar plopte omdat eindelijk al dat elastiek van je lijf was. Toch kan ik ook van die tijd geen ellendige treiterijen herinneren. Slechts 1 jongen in de klas, de dunste was blijkbaar gefascineerd van mijn speklaagje die moest er altijd enigszins in porren. Met een welgemeende schop tegen zijn schenen hield ik dat af en toe in bedwang en kabbelde ik zo mijn middelbare schooltijd door.

Waarschijnlijk door de fantastische pantybroekjes waardoor ik er gekleed toch wat strakker uit zag ( én hey, misschien ben ik wel de voorloper van het corrigerende ondergoed) had ik aan aandacht geen gebrek. Zo nu en dan sloeg ik toch wel een puberkop aan de haak en als snel na mijn middelbare schooltijd was ik verliefd verloofd getrouwd............en daar begon de eerste grote strijd.

 

Afvallen voor de bruidsjapon.

Van 86 kilo, waar ik nu heimelijk van droom, naar 70 kilo wat ik me niet eens meer kan voorstellen. En toch nog denken dat ik een vet varken was!

Die 70 kilo stond gelijk aan mijn startgewicht van mijn eeuwige JOJO

16 eraf, 20 erbij, 10 eraf 20 erbij en zo groeide ik van volslanke jonge dame in zo'n 20 jaar een gewicht van 66 kilo erbij............letterlijk en figuurlijk verdubbeld.

 

En nu............nu is de maat vol! Na zo'n beetje alle diëten te hebben gedaan en ik als  uitzicht op een wat lichter bestaan alleen nog maar een maagoperatie voor me zie, of het dichtnaaien van mijn kaken start ik vanaf 1 september met mijn laatste redmiddel het Cambridge dieet.

3x per dag een shake/papje of soep, 2,5 liter water naast de voeding en koffie en thee en al het vet moet als sneeuw voor de zon gaan verdwijnen.

Ben jij nieuwsgierig naar mijn afval avontuur,....je weet me hier te vinden

  

Shake it baby, you can do  it!


Posted: 23:26, 2/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer